Duolingo Puan Kasma Taktikleri

Duolingo puan kasma taktikleri arayışında olanlar, sizin için hazırladığımız bu listedeki yöntemlerle kolayca puan kasabilirsiniz.

Duolingo Puan Kasma Taktikleri

Duolingo her şeyden önce bir dil öğretme ve geliştirme uygulamasıdır. Bu da söz konusu uygulamada hile yapılmaması gerektiği anlamına geliyor ancak yeni dil öğrenmeyi seviyorsanız Duolingo puan kasma yöntemlerine ihtiyacınız olabilir.

Bazen oyunlara daha fazla ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Bu nedenle daha hızlı seviye atlayabilmeniz için hızlı puan kasma yöntemlerini kullanmak isteyebilirsiniz. Daha kısa sürede daha çok puan kazanmanızı sağlayacak tüm yöntemlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Duolingo Puan Kasma Yöntemleri

Duolingo’da kısa sürede mümkün olduğunca yüksek puan kazanmak isterseniz yukarıdaki yöntemleri uygulamayı bir alışkanlık hâline getirmeyi düşünebilirsiniz. Dilerseniz gelin, bunların neden bu kadar çok önemli olduğunu anlamak için her bir yöntemi detaylı  olarak ele alalım.

Masaüstü Sürümünü Kullanma

Şimdiye kadar Duolingo’yu hep akıllı telefonunuzdan kullandıysanız muhtemelen önemli bir fırsatı kaçırıyorsunuzdur. Çoğu kullanıcı, Duolingo’da en hızlı puan kasmanın yollarından birinin masaüstü sürümünü kullanmaktan geçtiğini bilmiyor.

Masaüstü versiyonunu kullanırken sağlık kaybetmediğiniz için reklam izlemenize ya da sağlığınızı geri almak için ücret ödemenize gerek yoktur. Bu sayede birçok testi hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve dolayısıyla kısa süre içinde epey puan elde biriktirebilirsiniz.

Duolingo’nun masaüstü sürümünü tercih etmenin faydaları sadece bununla da sınırlı değil. Bilgisayarda daha hızlı yazanlar testleri mümkün olduğundan daha kısa sürede tamamlayabilir.

Kolay Testlere Geri Dönme

Siz Duolingo’da bir dili öğrenme sürecinde ne kadar ilerleme kaydederseniz testler de o kadar zorlaşmaya başlar. Kolaydan biraz daha zorlu testlere doğru hareket ederken en zorundan en iyi puanı kazanmaya çalışmak yerine yeterince iyi bir sonuç almadığınız ancak kolay olduğunu düşündüğünüz testlere geri dönün.

Bu size hızlı bir şekilde puan kazanmakla sınırlı kalmayacak, bunun yanı sıra o dilde ne kadar geliştiğinizi görmenizi de sağlayacaktır.

Konuşma ve Dinleme Özelliklerini Devre Dışı Bırakma

Bir dersi tamamlarken sizden konuşma ya da dinlemeniz de istenir. Şimdi konuşamadığınızı ya da dinleyemediğinizi belirtmenizi sağlayan seçeneğe dokunursanız bu tür sorular geçici olarak gösterilmemeye başlanır.

Duolingo’da dinleme ve konuşma kısımları her ne kadar kolay olma eğiliminde olsa da bunlar hızınızı etkileyebilir.

Exit mobile version