Dünyanın En Zenginleri Listesi Açıklandı: Elon Musk Kaçıncı Oldu?

Dünyanın en zenginleri listesi bir kez daha açıklandı ve bu listede Elon Musk çok büyük dikkat çekmeyi başardı. Zirvedeki isim ise yine kimseyi şaşırtmadı. Ancak bazılarının yükselişi gerçekten de kayda değerdi. İşte bu liste ile ilgili merak edilen bütün detaylar.

Bildiğiniz üzere Forbes düzenli olarak en zenginler listesini yayınlıyor. Bu listelerde bazen çok ilginç isimler yer alırken kimi zaman hiç beklenmedik kişiler işin içerisine girebiliyor. Özellikle de bu son yayınlanan liste ile birlikte, Elon Musk rüzgarının estiğini söylemek mümkün. Dünyanın en zenginleri listesi Tesla hisseleri ile değişti.

Dünyanın en zenginleri listesi sürekli değişiyor

Tesla şirketinin CEO görevini yürüten Musk, kendisine en zenginler listesinde 9. sırada yer buldu. Bunun en önemli nedeni hiç şüphesiz Tesla hisselerindeki gözle görülür büyük artış. Özellikle de son dönemlerde bu şirketin hissesinin 3 kat arttığı biliniyor.

Dünyanın en zenginleri listesi

Tesla hisseleri ile doğru orantılı olarak Elon Musk da kendi servetini 3 katına çıkarmayı başardı. Böylece 69 milyar dolar seviyesine kadar çıktı. Bununla birlikte listede zirveyi yine Amazon firmasının sahibi Jeff Bezos kaptı. 126 milyar dolarlık servete sahip olan Bezos, böylece neredeyse Musk’ı ikiye katlamış oldu.

Listedeki değişim sayesinde 9. sıraya yükselen Musk, bu durumu pek umursamıyor gibi görünüyor. Özellikle de yaptığı röportajda rakamların sürekli olarak değişebileceğini ifade etti. Sizce Tesla hisseleri daha fazla artış gösterir mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Birleşik Arap Emirlikleri, Mars’a uzay aracını gönderdi!

Exit mobile version