Dünyadaki Son Adam Konusu, Oyuncuları ve Dahası

Dünyadaki son adam konusu nedir, oyuncuları hangi isimlerden oluşuyor, 5. sezon neden başlamadı? Bu ve buna benzer soruları yanıtladık.

Dünyadaki Son Adam Konusu, Oyuncuları ve Dahası

Dünyadaki Son Adam veya orijinal ismiyle The Last Man on Earth, 2015 yılında izleyicileriyle buluşan, kıyametten sonrasını konu alan bir dizidir. Dizinin bu kadar popüler hâle gelmesinin altında yatan neden ise işlediği konudan çok verdiği mesajlar oldu.

Karakterin işlenme biçimi de oldukça beğenilen dizi ne yazık ki dördüncü sezonun ardından iptal edildi. Bu diziye henüz başlamadıysanız dizi ile ilgili bilmeniz gereken ne varsa hepsini tek bir yazıda topladık.

Dünyadaki Son Adam Konusu Nedir?

İnsanların yaşamına son veren bir virüs dünyanın dört bir yanına yayılmış ve insanlığın sonu gelmiştir. Salgın devam ederken hayatta kalmayı başaran Phil Miller ise hayatta kalan sayılı insanlardan biri olmuştur.

Bunun üzerine hayatta kalan diğer insanları bulmak için dünyayı dolaşmaya başlamıştır. Gittiği yerlere küçük notlar bırakan Miller’ın en büyük korkusu ise yalnız kalmaktır. Neyse ki karşılaşacağı bir insan sayesinde yalnızlığı son bulur.

Dünyadaki Son Adam Oyuncuları

The Last Man on Earth 5. Sezon Olacak mı?

Mükemmel bir sonla dördüncü sezonu kapatan The Last Man on Earth 5. sezon onayını alamadı. Bu, dizinin 5. sezonunun olmayacağı anlamına geliyor. Dizi, Life After ve I Am Legend yapımlarının bir karışımı olarak görülüyordu.

The Last Man on Earth eğer 5. sezon için de onay almayı başarsaydı yeni sezonda hangi konunun işleneceği belliydi. Şimdiye kadar 67 bölüm izleme şansı elde eden seyirciler ne yazık ki alınan karar dolayısıyla bundan daha fazlasını izleyemeyecek.

Diziyi eğer henüz izlemediyseniz, kıyametten sonrası konulu dizi ve filmleri izlemekten hoşlanıyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version