Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Konusunda Uyarıda Bulundu

Herkesin gözünü diktiği Dünya Sağlık Örgütü, Avrupa konusunda önemli uyarılarda bulundu. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Küresel pandemi hepimizin hayatlarında önemli değişikliklere neden olur henüz devam eden ikinci dalga ile birlikte Dünya Sağlık Örgütü bazı önemli uyarılarda bulundu önlem alınmaz ise muhtemelen vakalar katlanarak artacak Dünya Sağlık Örgütü şu anda daha çok bu konu hakkında telaşlanıyor.

Üstünkörü önlem alınması durumunda problem çok hızlı bir şekilde büyüyecek diyen yetkililer, ülkelerin çok acil önlem almaları gerektiğini söylüyor. Vaka sayıları düşen eve az seviyede kalana kadar bunun devam etmesi gerektiğini vurgulayan yetkililer, aksi halde korkunç olayların gerçekleşeceğini düşünüyor.

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa için alarma geçti

Pandemi alanında yetkili olan kişiler Asya için örnek ülkeler benzetmesi Yaptı onlara göre Hindistan haricinde diğer Asya ülkeleri genellikle oldukça başarılı önlemler aldı. Onların verdiği reaksiyonlar gerçekten de salgını hızlı bir şekilde arka plana attı.

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa

Asya’da bir milyon vakaya geçen çok az ülke bulunuyor. Daha doğrusu sadece Hindistan 1 milyon hastayı geçti. Diğer Asya ülkeleri ise 15,7 milyon vaka ile bu işten kurtulabildi. ortaya çıkan tablo Asya ülkelerinin salgını yönetme konusunda başarılı olduğunu gösteriyor.

Büyük kuruluşlar da dahil olmak üzere herkes Türkiye ve Avrupa ülkeleri için endişeleniyor. Sizce en büyük tehlike nerede? yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version