Dr. Dre ve Snoop Dogg GTA İçin Yeni Müzikler Yapıyor

Dr. Dre ve Snoop Dogg, Grand Theft Auto'ya yeni müzikler için çalışmalara başladı. Yeni parçaların GTA V için mi yoksa serideki yeni bir oyun için mi olduğu belli değil.

Rolling Stone’un bildirdiğine göre Snoop Dogg, Dr. Dre ile birlikte GTA serisi için yeni müzikler üzerinde çalıştığını söyledi. Ayrıca bazı parçalarda onunla birlikte yer aldığını da sözlerine ekledi. Snoop Dogg, yeni müziğin “çıkmakta olan GTA oyunuyla bağlantılı” olduğunu söylese de; rapçinin serideki yeni bir girişten mi yoksa sadece GTA V’e eklenen yeni müzikten mi bahsettiği belli değil.

Snoop Dogg, Dr. Dre İle GTA İçin Müzik Yaptığını Açıkladı

Snoop Dogg, Rolling Stone’s Music Now podcast’ine verdiği röportajda, “Stüdyoda olduğunu biliyorum. Harika müzik yaptığını biliyorum. Müziğinin bir kısmı çıkacak olan GTA oyunuyla bağlantılı. Bu yüzden bence müziği GTA video oyunu aracılığıyla bu şekilde yayına alacak.” dedi.

Rolling Stone’a ulaştığında Rockstar Games, Snoop Dogg tarafından yapılan açıklamalar hakkında yorum yapmadı. Grand Theft Auto serisinin hayranları bir noktada altıncı bir oyunun çıkmasını beklerken; Rockstar tarafından bu aşamada resmi olarak herhangi bir açıklama yapılmadı.

2015’teki Compton’dan bu yana solo hiçbir şey yayınlamayan Dr. Dre’nin yeni müziğinin, 11 Kasım’da PS4 için çıkacak olan Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition’da görünmesi olası. Oyun PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de yer alacak. Ayrıca, müziğin, geçen yıl müzikal içerik konusundaki hedeflerini genişletmeye devam eden GTA V’e yönelik olması da bir olasılık. Dr. Dre, Grand Theft Auto: San Andreas’taki radyo istasyonlarında yer aldı. Ancak bunlar daha önce yayına alınan şarkılardı.

Müzikler GTA Online İçin Bile Olabilir

Rockstar, oyunların yeni sürümleri için orijinal radyo istasyonu müziğinin ne kadarının lisanslandığı veya herhangi bir müziğin değiştirilip değiştirilmediği hakkında henüz konuşmadı. Ya da belki Snoop Dogg, Grand Theft Auto 5’in yeni nesil sürümleriyle piyasaya sürüleceği duyurulan “genişletilmiş ve geliştirilmiş” GTA Online’dan bahsediyor. Ancak bu yeni nesil sürümler ertelendi.

Rockstar, 2021 yazında GTA Online’a yeni müzik özellikleri ekledi. GTA Online’da “Media Sticks” toplamak; GTA Online dışında piyasaya sürülmemiş müzikler de dahil olmak üzere aracınızın radyo istasyonları için yeni müziklerin kilidini açar. Belki de Dr. Dre’den yeni müzikler, GTA Online’ın gelecekteki bir güncellemesinde ilk olarak sunulacaktır.

Yoksa Snoop Dogg, Grand Theft Auto 6’yı mı ortaya çıkardı? Sadece umut edebiliriz.

 

Exit mobile version