Aksiyon Sevenleri Hayran Bırakacak Dövüş Animeleri

Dövüş animeleri arayışında mısınız? En iyisini bulmak zaman alabilir ama bu liste sayesinde arayışınız kısa sürede son bulabilir.

Dövüş Animeleri

Birçok animede aksiyon unsuru olmazsa olmazdır. Bir seriye başlamak kolaydır ama devam etmek için heyecanından ödün vermemesi gerekiyor. Sıkıcı ve klişelere bağlı kalan animeler size istediğinizi vermiyorsa bu listede yer alan dövüş animeleri kesinlikle ilginizi çekecektir.

Bu yapımlarda dövüş sahneleri aniden başlar, olay örgüsünü daha dikkat çekici kılar. Bu listede elbette ana karakterin kötü adamlarla sürekli olarak savaştığı animeleri değil, karakterin de çıktığı yolculukta yeni kazanımlar kazanarak bir şeyler öğrendiği animeleri sizinle paylaşacağız.

En İyi Dövüş Animeleri

Bunlar aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı, bir bölümün başındayken hemen diğer bölüme geçmek isteyeceğiniz animelerden oluşuyor. Rastgele birini seçip başlamadan önce size konularından bahsetmemize izin verin.

Dragon Ball Z

Dragon Ball Z muhtemelen şimdiye kadar izleyicilerle buluşturulan en iyi animelerden biridir. Öyle ki anime izleyip de onu bilmeyen neredeyse hiç insan yoktur. Son Goku’nun maceralarını merkezine alan anime, dövüş sanatlarında kendini geliştirmeye çalışan bir karaktere yolculuğunda eşlik ediyoruz.

Megalo Box

Bu aksiyon dolu anime, son derece etkileyici dövüş sahnelerine sahiptir. Gelecek vadeden bir boksörün hikâyesini ele alıyor. Ana karakter, dünyanın en büyük uluslararası boks etkinliği olan Megalonia’ya katılıyor.

Deneyimsiz biri gibi görünse de kötü bir sağ kroşesi vardır ve onun karşısına çıkan herkesin sendelemesine neden olabiliyor.

My Hero Academia

Süper kahraman temalı My Hero Academia, tüm zamanların en popüler serilerinden biri hâline geldi. Hayranlarını bir anlığına dahi aksiyondan mahrum bırakmıyor. Izuku Midoriya ve diğer lise öğrencilerini merkezine alan bu seride İnanılmaz güçlere sahip birçok karakter bulunuyor. Dövüşlerin ne kadar ilginç olabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur.

Naruto

Bir anime hayranı olarak eğer biraz aksiyon içerikli anime arıyorsanız size önerilen ilk seçeneklerden biri Naruto olacaktır.

Bu seri tamamen dövüş sanatlarıyla ilgilidir. Karakterlerin yeteneklerini nasıl geliştirdiğine bizzat şahit olacaksınız.

İlk kez başlayacaksanız Naruto izleme sırasına bağlı kalmayı unutmayın.

Samurai Champloo

Bu anime sadece benzersiz bir sanat tarzına sahip değil, inanılmaz bir hikâyeye ve anime tarihindeki muhtemelen en şaşırtıcı dövüş sahnelerine sahiptir.

Samurai Champloo, gizemli bir samurayı arayan Fuu Kasumi’yi takip ediyor. Samuray Jin ve kılıç ustası Mugen’den kendisine yardım etmeleri için yardım ister. Sorun şu ki ikisi de birbirine hiç dayanamamaktadır.

Exit mobile version