DOOM Eternal Xbox Game Pass’e geliyor

Microsoft’tan oyun severleri heyecanlandıran bir hamle geldi. Xbox Game Pass Twitter hesabı, DOOM Eternal oyununun Xbox Game Pass‘e geleceğini belirten bir paylaşımda bulundu. Xbox Game Pass abonelerinin sayısı, Microsoft’un promosyonları, yeni nesil Xbox konsolları beklentisi ve hizmet aracılığıyla sunulan oyunların genel kalitesi nedeniyle geçtiğimiz altı ayda fırladı. Microsoft’un, id Software, Arkane Studios, Bethesda Softworks ve daha fazlasına sahip olan holding şirketi olan ZeniMax medyasını satın almasıyla birleştiğinde Microsoft’un, DOOM Eternal’i Xbox Game Pass’e getireceğini gösteriyor.

DOOM Eternal, hizmetin sunduğu etkileyici AAA başlıkları serisinin en sonuncusu olacaktı. Xbox Game Pass, halihazırda Nier: Automata, Red Dead Redemption 2 gibi popüler oyunlar ve neredeyse evrensel beğeni toplayan daha birçok oyun içeriyor. PlayStation’ın şöhretle ilgili başlıca iddialarından biri özel içeriği olmasına rağmen, rakamların yalan söylememesi…

XBOX GAME PASS ABONESİ YÜZDE 50 ARTTI

PlayStation şu anda 2,2 milyon aboneye sahipken, Xbox Game Pass geçtiğimiz günlerde 15 milyonu geçti. Bu sayı, Microsoft’un Game Pass aboneleriyle ilgili rakamları ilk kez resmi olarak yayınladığı Nisan’da 10 milyona göre yüzde 50 arttı. Dishonored, Wolfenstein, Elder Scrolls ve Fallout gibi Microsoft’un yakında sahip olacağı popüler ZeniMax franchise’larının sayısı göz önüne alındığında, şirket bu sayıların daha da yükseldiğini görmek için harika bir konumda.

NO MAN’S SKY: ORIGINS GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI

DOOM ETERNAL TWITTER’DAN İPUCU VERİLEREK DUYURULDU

Büyük nişancı eklentisinin haberi, “Melissa McGamepass” ın sahte mailini tweetleyen Xbox Game Pass Twitter hesabından geldi.

“Bu yılın tüm ayları arasında bu ay kesinlikle en olaylı ay oldu. EA Play ve bulut oyununun (Beta) duyurusunun yanı sıra, size daha yeni duyurular geliyor. Daha fazla ayrıntı için okumaya devam edin.

Heyecanlansan iyi olur. Sana söyleyeceğim şeyi duyduklarında herkes çıldıracak. ‘….’ çok yakında hizmete geliyor! Tabii ki, bunun bir sır olarak kalması gerekiyor. Takipçiler için ipuçları bırakmanın heyecanına direnmemiz gerekiyor” “mesajı yazıyor.

OYUN KONSOLU FİYATLARI İÇİN KÖTÜ HABER

XBOX KONSOLLARI DAHA AZ KISITLAYICI OLACAK

E-postada “çok yakında” olacağı belirtilen DOOM Eternal eklendiğinde, bu Xbox Series X / S kullanıcılarının lansman gününde Xbox Game Pass ile oynayabilecekleri başka bir oyun olacak. PlayStation 5 aynı zamanda belirli PlayStation 4 oyunlarıyla geriye dönük uyumluluğa sahip olsa da, gelecek Xbox konsolları çok daha az kısıtlayıcı olacak. Xbox Head Phil Spencer, tüm Xbox One oyunlarının Xbox Series X / S’de ve ayrıca Xbox ve Xbox 360 oyun kütüphanelerinde 600’ün üzerinde oyunun oynanmasını umduğunu söyledi. Ve şimdi Microsoft, ZeniMax medyasını aldığına göre, Xbox kütüphanesi daha da büyüyecek.

XBOX GAME PASS ABONELERİ OYNAYABİLECEK

Elbette, Xbox Game Pass veya DOOM Eternal’ın arkasındaki ekip tarafından hiçbir şey onaylanmadı. Oyun severler onayı almak için uzun süre beklemek zorunda kalmayacak gibi görünüyor. Yakında Xbox Game Pass abonelikleri olan herkes DOOM Eternal’i oynuyor olacak.

Exit mobile version