DJI, Pocket 2’yi duyurdu

DJI Pocket 2, drone üreticisi DJI’nin en yeni elde tutulan stabilize vlog kamerasıdır. Yükseltilmiş bir kamera, daha fazla mikrofon ve yeni modüler tasarımla birlikte geliyor. 1 Kasım’da temel bir aksesuar seçkisi için 349 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatı ile piyasaya sürülecek. Ancak ayrıca ekstra lens, tripod, harici mikrofon ve özelliklerle dolu tutma yeri ile birlikte gelen 499 dolarlık bir kit de var.

Pocket 2, orijinal Osmo Pocket’e benzer bir tasarıma sahip olmasına rağmen, üç eksenli bir gimbal üzerine monte edilmiş bir kamera ile geliyor. Ayrıca tepesinde küçük bir tutamakla, iç kısımları kart boyunca yükseltildi. Başlangıç ​​olarak, orijinalin 1 / 2,3 inç sensörüne kıyasla daha büyük 1 / 1,7 inç görüntü sensörüne sahip ve merceği bulunuyor. Bir önceki modelde 26 mm f/2,0 ile karşılaştırıldığında f/1,8 diyafram açıklığıyla daha geniş 20 mm görüş alanı sunuyor. Maksimum video kalitesi 4K/60fps’de değişmedi. Ancak DJI daha sonraki bir tarihte kullanıma sunulacak yeni bir HDR video seçeneği olduğunu söylüyor.

ONEPLUS NORD TÜRKİYE’DE SATIŞA ÇIKTI

POCKET 2’DE 4 MİKROFON VAR

Orijinal kamera ile ilgili temel sorunlarımızdan biri olduğu düşünüldüğünde, belki daha da önemlisi, yükseltilmiş ses kaydıdır. Pocket 2, dört mikrofon içerir, yani orijinalin iki katı. Yeni mikrofon dizisi, kaydı kameranın baktığı yere göre ayarlayabiliyor. Ayrıca kamera yakınlaştırdığında ses alanını otomatik olarak daraltacak. Bu da Samsung’un son akıllı telefonlarında gördüğümüze benzer bir ses çıkarıyor. Umarım bu ince ayarlar daha iyi dahili ses kaydı sağlar. Ancak yine de aksesuarlar aracılığıyla harici kablolu veya kablosuz mikrofon kullanma seçeneğine sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Yakınlaştırmadan bahsetmişken, DJI‘ye göre kamera 64 megapiksel modundayken 8x’e kadar zoom yapabilir. 16 megapiksel moduna veya 1080p’ye geçerseniz 4x “kayıpsız zoom” a düşebilir. DJI, kameranın odak sisteminin de önceki modele göre yükseltildiğini ve kamerayı daha hızlı çalıştırmak için ‘Hızlı Uyandırma’ ve düşme durumunda koruma sağlamak için ‘Drop Aware’ gibi yeni yazılım özellikleri olduğunu söylüyor.

Pocket 2 kameranın kolunun alt kısmı, yeni modüler tasarımı sayesinde artık değiştirilebilir. Uyumlu aksesuarlar arasında bir tripod tabanı, Wi-Fi ve Bluetooth modülü, hoparlör, 3,5 mm jak ve kablosuz mikrofon alıcısı içeren DJI’nin “Do-It-All” kolu yer alır. Diğer aksesuarlar arasında geniş açılı bir lens ve su geçirmez bir muhafaza bulunur.

Orijinal kamera gibi, DJI Pocket 2 de bağımsız bir stabilize kamera olarak kullanılabilir. Kablosuz olarak veya fiziksel bir konektör aracılığıyla bir akıllı telefona bağlanabilir ve kontrol edilebilir. DJI’nin Mimo uygulaması video ve fotoğrafları filme almak, düzenlemek ve paylaşmak için bağlı bir telefonda kullanılabilir.

İKİ FARKLI POCKET 2 SEÇENEĞİ VAR

349 dolar, kamerayı ve bir Mini Kontrol Çubuğu ile 1/4 inç tripod yuvası da dahil olmak üzere temel bir aksesuar yelpazesini elde edersiniz. 499 doları size kamera ve her iki aksesuarın yanı sıra geniş açılı bir lens, ön camlı kablosuz mikrofon, DJI’nın Her Şeyi Yapma kolu ve bir mikro tripod sağlar.

Exit mobile version