En İyi Disney Plus İçerikleri

Disney Plus içerikleri arasında neler yer alıyor? Size Disney+ satın aldıracak en iyi yapımları tek bir listede topladık.

Disney Plus içerikleri listesinde hoşunuza gidecek, ekrandan ayrılmanızı engelleyecek çok sayıda içerik bulunuyor. Dizi, film ve birbirinden çeşitli belgeseller ile dolu olan platform geçen günlerde Türkiye’ye geldi ve izleyici kitlesini etkileyici Türk yapımları da karşılamaya başlıyor.

Siz de Disney+ aboneliği almayı düşünüyorsanız platformda hangi yapımların yer aldığını merak ediyorsunuzdur. Sizin için en iyilerini bir listede topladık. Bu yapımları beğenirseniz Disney+ aboneliği alıp almamak arasındaki ikilemden kurtulabilirsiniz.

Disney Plus İçerikleri Listesi

Disney Plus İçerikleri Listesi

MCU Yapımları

MCU (Marvel Sinematik Evreni) filmleri ve dizileri ile gününüzü daha güzel hâle getirmek isterseniz aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız içerik Disney+’ta yer alıyor.

The Avengers, The Avengers: Endgame, The Avengers: Infinity War, Captain America: The First Avenger, Iron Man, Guardians of the Galaxy, Captain America: The Winter Soldier, Black Panther, Ant-Man gibi gibi çok sayıda filmi Disney Plus’ta bulabilirsiniz.

Ayrıca MCU dizilerinden Daredevil, Hawkeye, Loki, WandaVision, Jessica Jones gibi dizileri de platformdan izlemeniz mümkündür.

Star Wars

Star Wars hayranı mısınız? Disney Plus’ta sizi sayısız içerik bekliyor ama sorun içerik değil de Star Wars’ı izleme sırası ise bunun için daha önce bir liste oluşturmuştuk. Bu listemize göz atarak Yıldız Savaşları’nı hangi sırayla izleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Disney’in Klasikleri

Disney’in klasik yapımlarını biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yine de birkaç örnek verelim: Güzel ve Çirkin, Pinokyo, Prenses ve Kurbağa, Uyuyan Güzel, Kül Kedisi, Aladdin…

The Walking Dead

Rick Grimes adlı bir kasaba şerifinin yaralanıp uzun bir süre dünya ile bağlantısı kopmuş bir şekilde hastanede kalıp en nihayetinde bomboş bir hastanede gözlerini açması ile başlayan dizi, zombilerin istilasına uğramış dünyadaki insanların hayatta kalma mücadelesini konu alan yapımları sevenler için yıllarca en sevilen yapımlardan biri oldu.

Dizinin başlangıcından bu yana çok fazla olay gerçekleşti. Bazı karakterlere veda edildi, bazı karakterler yürüyen ölülerin işgaline uğramış dünyada tek korkulması gerekenin zombiler olmadığını gösterdi.

Siz de bu diziye başlamak istiyor ancak diziyi izlemek için iyi bir platform arıyorsanız Disney+’ı tercih edebilirsiniz.

Pixar Yapımları

Oyuncak Hikâyesi’ni (Toy Story) hatırlıyor musunuz? Pixar’ın yapımlarından biriydi. Oyuncak Hikâyesi’nin yayımlanmasından bugüne oldukça uzun bir zaman geçti ama Pixar’ın hâlâ en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya devam ediyor.

Bu başarı, Pixar’ın diğer yapımlarına da yansıdı. Coco, VOL-i, Brave, Inside Out bunlara harika bir örnektir. Bu arada bu örnekler de dahil olmak üzere en eğlenceli Pixar yapımlarını  Disney Plus’ta seyredebilirsiniz.

National Geographic

National Geographic’i muhtemelen bilmeyen insan yoktur. Afrika’nın Ölümcül Avcıları, İkinci Dünya Savaşı’nın Derin Sırları, Vahşi Gezegen, Dünyanın Merkezine Yarış ve daha fazlası Disney Plus’ta yer alıyor.

Exit mobile version