Mutlu Bir Gün İçin İzlenebilecek Disney Komedi Filmleri

Disney, komedi filmleri bakımından izleyenlere oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Peki ama hangileri kesinlikle izlenmeli?

Disney Komedi Filmleri

Komedi, beyaz perdenin vazgeçilmezlerindendir ve Disney, komedi filmleri söz konusu olduğunda izleyicilere oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunan platformlar arasında yer alıyor.

Disney+ kullanıyor fakat dijital yayın platformunda izleyebileceğiniz en iyi yapımların hangisi olduğunu merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

En İyi Disney Komedi Filmleri

Bu listede yer alan filmlerin konusunu aşağıdan inceleyebilir, fragmanını izleyebilir, yönetmen ve oyuncular hakkında bilgi alabilirsiniz. Böylece filmi izleyip izlemeyeceğinize karar verebilirsiniz.

Teklif (The Proposal)

Sınır dışı edilmekle karşı karşıya kalma ihtimali olan Margaret, asistanı Andrew ile nişanlandığını açıklar ve onu da geçici bir süreliğine nişanlısı gibi davranması için ikna eder.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (10 Things I Hate About You)

Okula yeni gelen Cameron, okulun en güzel kızlarından biri olan Bianca’ya âşık olur. Ne var ki Bianca, kimse ile çıkamamaktadır. Bunun nedeni ise babasının önce kız kardeşi Kat’in çıkmasını şart koşmasıdır.

Film her ne kadar tipik bir gençlik filmi gibi görünse de aslında izlediğinizde beklentilerinizdeki gençlik filmlerinden çok farklı olduğunu göreceksiniz. Her bir sahnesinin üzerinde düşünülerek hazırlanmış olduğunu hissediyorsunuz. Filmin en iyi yanı ise elbette müzikleridir.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları (Confessions of a Shopaholic)

Bir moda dergisinde yazmak isteyen Becky, kişisel bir finans köşesi yazma imkânı elde eder. Bu köşe yazısı çok beğenilir. Bütün olumlu gelişmelerin ortasında bir de patronuna âşık olur.

Müzede Bir Gece (Night At The Museum)

Ben Stiller tarafından canlandırılan Larry Daley, doğa tarihi müzesinde yeni bir gece bekçisidir. Ne var ki ziyaretçiler evlerine gittikten sonra müzedeki sergiler birden canlanıverir. Bu noktadan sonra onu gerçek bir macera bekliyordur.

Exit mobile version