Discord Yaş Değiştirme Nasıl Yapılır?

Discord yaş değiştirme nereden ve nasıl yapılır? Birçok kullanıcının merak ettiği soruyu birkaç basit adımla cevapladık.

Discord yaş değiştirme özellikle yanlışlıkla 18 yaşından küçük görünmesine neden olan doğum tarihi seçen kullanıcıların nasıl gerçekleştirileceğini merak ettiği bir işlemdir. Discord doğum tarihi değiştirme amacınız ne olursa olsun, bu yazıda yer alan birkaç basit adımı takip ederek yaşınızı değiştirmeniz mümkündür.

Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarının aksine Discord’da doğum tarihi güncellemenin çok kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Bunun için öncelikle bir doğrulama aşamasından geçilmelidir. Hesap oluştururken eğer doğum tarihinizi doğru bir şekilde belirtmezseniz bu durumda sizi biraz zorlayıcı bir süreç bekleyecektir.

Bu sürece kendinizi hazır hissediyorsanız gelin, yaşınızı nasıl değiştireceğinizi öğrenmenizi sağlayacak adımlara geçelim.

Discord Yaş Değiştirme Adımları Neler?

Discord Yaş Değiştirme Adımları Neler?

Discord’da yaşınızı güncellemek için öncelikle Discord’da özel destek talebinde bulunmanız gerekiyor. Yukarıdaki adımları takip ederek yeni bir destek talebi oluşturabilirsiniz. Bunun için “Güvenlik” kategorisini seçip “İtirazlar, yaş güncellemesi, diğer sorular” seçeneğini işaretlemek gerekiyor.

Talebinizi oluşturup gönderdikten sonra e-posta adresinize Discord tarafından geri dönüş yapılacaktır. Yaş güncelleme talebinizin olumlu mu yoksa olumsuz mu karşılandığını size gelecek olan e-posta adresinden öğrenebilirsiniz.

Discord yaş doğrulama süresi, yoğunluğa bağlı olarak nispeten uzun ya da kısa sürebilir. Bu sürenin ne kadar sürdüğü tamamen Discord destek ekibinin yoğunluğuna bağlıdır. Bu süre içerisinde ne yazık ki beklemekten başka bir çareniz bulunmuyor.

Hesabınızda geçerli olan doğum tarihi eğer sizi 18 yaşından küçük gösteriyorsa Discord size geri dönüş yapana kadar kısıtlamalara maruz kalmak zorundasınız.

Exit mobile version