Discord, Whatsapp özelliğini getiriyor

Discord, bugünlerde iletişim kurmak için popüler bir platform ve sadece oyuncular için değil. Uygulama, son zamanlarda alt gezinmeyi test etti. Google Play abonelikleri için destek ekledi. Ancak sahip olmadığı bir şey var: çıkartmalar. Çıkartmalar, kendimizi ifade etmenin en eğlenceli yollarından biri ve şimdi resmi olarak Discord’a geliyorlar.

Discord’daki çıkartmalar, sohbet deneyimini kişiselleştirmenin başka bir yolu olarak GIF’ler ve emojilerin yanında yer alacak. Nitro & Classic aboneleri “What’s Up Wumpus” çıkartma paketini ücretsiz olarak indirebilecekler. Aktif Nitro aboneliğine sahip olanlar ayrıca tüm çıkartma satın alımlarında % 33 indirim ve ayrıca özel “Wumpus Nitro Elite” çıkartma paketi alacaklar.

PLAYSTATION 5’İN TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI

DISCORD BU ÖZELLİĞİ İLK KANADA’YA GETİRİYOR

Discord, geçen yazdan beri çıkartmaları deniyor. Ancak şirket, deneyimi sunarken kullanıcı geri bildirimlerinin dikkate alınmasını istediğini söylüyor. Bu, ilk önce Kanada’daki masaüstü ve iOS kullanıcılarına geldiği anlamına geliyor. Android desteği yakında geliyor. Ancak bu bile ekip gerçek kullanıcılarla test ederken şimdilik Kanada’ya özel olarak kalacak.

Temel ürünü herkes için ücretsiz tutmak için Discord’un bir şekilde para kazanması gerekiyor. Görünüşe göre ücretli çıkartma paketleri şirketin ek gelir elde etmeyi planlamasının bir yolu. En azından çıkartmalar, bir hizmetten para kazanmanın en eğlenceli yollarından biri mi bilemiyoruz.

ABD ve diğer ülkelerdeki lansmanları henüz belirtilmedi. Çıkartma paketleri 2 veya 3 dolara mal olma eğilimindedir. Geldiklerinde, yine de, basit sohbet yeterli olmadığında, canlı bir karşılık vermeniz gereken şey olabilirler.

Exit mobile version