Hazır Discord Sunucu Kuralları

Discord sunucu kuralları ile topluluğunuzun üyelerinin uyması gereken kuralları önceden belirtmek için bu kuralları kullanabilirsiniz.

Discord Sunucu Kuralları

Discord sunucu kuralları, topluluğun bir parçası olmak isteyen her kullanıcının daha huzurlu ve nezih bir ortam için dikkat etmesi gerekenler hususlardır. Gerek oyunseverlerin gerek herhangi bir konu hakkında tartışmak üzere toplanan kişilere ev sahipliği yapan Discord’da eğer sunucu açmak gibi niyetiniz varsa bu kuralları önceden belirlemelisiniz.

Bu kurallarla topluluğunuzun üyelerinin nelere dikkat etmesi gerektiğini önceden belirtmiş olursunuz. Bunlara bağlı kalmamaları hâlinde neler olacağını da belirteceğiniz için herhangi bir yaptırım uygulamanız hâlinde kullanıcı nerede hata yaptığının farkında olacaktır.

Sunucu kurallarına geçmeden önce Discord ne demek sorusunu cevapladığımız yazıya da göz atmak isteyebilirsiniz.

Discord Kuralları Nasıl Yapılır?

Discord sunucusunda herkesin görebilmesi için en başa “Kurallar” adlı yeni bir metin kanalı oluşturmalısınız. “Gelişmiş İzinler” kısmından kullanıcıların mesaj gönderme iznini ellerinden almalısınız. Bu, kanala sadece sizin mesaj gönderebilmenizi sağlayacaktır.

Son olarak yeni oluşturmuş olduğunuz “Kurallar” adlı kanala aşağıda yer alan kuralları kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Discord Sunucu Kuralları Örnekleri

Exit mobile version