Diablo Immortal İlk Büyük Güncellemeyi Çıkardı

Diablo Immortal'ın ilk büyük güncellemesi, zifiri karanlık olan yepyeni bir zindan getiriyor. Bu yeni zindan, çok sayıda yepyeni içerikle birlikte geliyor.

Pek çok tartışmaya rağmen Diablo Immortal oyunun ilk büyük güncellemesi çıktı. Unutulmuş Kabuslar başlıklı bugünkü güncelleme, oyunun çıkışından bu yana yapılan en büyük güncellemedir ve oyunculara yepyeni bir zindan, eşya seti ve Warband Kalenize bir genişleme getiriyor.

Bu güncellemenin en önemli kısmı, Silent Manastırı zindanı ve Diablo’nun irfanının derinliklerine inen hikaye arayışıdır. Bu zindan, kalabalıklarla savaşmanıza yardımcı olacak yeni bir mekanikle birlikte gelir. Zindanın etrafına dağılmış, zindan zifiri karanlık olduğu için ateşlendiğinde düşmanlarınızı püskürtecek tapınak heykelleri vardır. Ve elbette, sonunda uğraşılacak büyük, çok aşamalı bir patron var.

Yeni zindanın ne kadar ödüllendirici olabileceğini daha yeni görüyor olsak da Diablo Immortal’ın oyuncuları zinde tutmak için birkaç öğe daha top sürmek yerine dünyaya önemli bir oynanabilir alan getirdiğini görmek güzel.

Diablo Immortal Güncellemesinde Neler Göreceğiz

Bu güncelleme aynı zamanda yepyeni bir eşya seti olan Gloomguide’s Prize’ı da sunuyor. Oyundaki toplam miktarı dokuza çıkarıyor. Bu set, hareket seçeneklerinizi genişletmek, savaşa girmek ve savaştan çıkmak için yeni yollar sunarak dolaylı olarak hasarınızı iyileştirmek etrafında döner. Daha dinamik bir oyun stilini teşvik ettiğinden, oynamanın gerçekten heyecan verici bir yolu.

Güncellemenin son önemli özelliği, Warband Kaleniz için yeni keşif sistemidir. İki ila sekiz üyenin yanı sıra, savaş bandınızı güçlendirecek yadigârları bulmak için 16 oda canavar ve bir patron savaşında savaşacaksınız.

Genel olarak, Forgotten Nightmares, Diablo Immortal için önemli bir güncelleme gibi görünüyor. Bazı büyük eklemelerin yanı sıra yeni kozmetikler, etkinlikler, baskın patronları ve daha fazlasını içeren bir dizi küçük içerik geliyor.

Ne yazık ki, birçok topluluk üyesi tarafından tekrarlandığı gibi, savaş bantlarına odaklanmanın devam etmesi pek çok oyuncuyu memnun etmeyecektir. Yalnız oynamayı tercih ederseniz, yeni zindan veya Warband keşif sistemini deneyimlemek için grup oluşturmanız gerekeceğinden, muhtemelen yalnızca yeni öğe setinden yararlanacaksınız.

29 Eylül ayrıca 5. Sezon Savaş Bileti: Scions of the Storm’un da başlangıcı, üstelik en cesur maceracılar 2 Ekim’de oyuna gelecek olan yeni Helliquary boss’u Izilech the Misshapen’in karşısına çıkabilecek.

Exit mobile version