Diablo 4 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Diablo 4 çıkış tarihi ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. Peki, bu iddiaya göre beklenen oyun ne zaman piyasaya sürülecek?

Diablo 4 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Diablo 4 çıkış tarihi hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia hem oyunun piyasaya sürüleceği tarihi hem oyun ile ilgili oldukça merak edilen ayrıntıları içeriyor. Ayrıca oyunun ne zaman ön siparişe açılacağı hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu.

Blizzard’ın efsanevi video oyunu serisi Diablo’nun bir sonraki oyunu Diablo IV ile ilgili yaz boyunca birçok söylenti çıktı. Oyunun aralık ayındaki The Game Awards’ta açıklanabileceği de söylentiler arasında yer aldı. Bu söylentileri güçlendiren bir iddia, oyun dünyasında yankı uyandırdı.

Diablo 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Windows Central’ın kaynaklarına göre Blizzard, Diablo 4’ü Nisan 2023’te yayımlamayı planlıyor. İddiaya göre video oyunu için 2022 yılının aralık ayındaki The Game Awards’tan itibaren başlayacak büyük bir pazarlama kampanyası için hazırlıklar sürdürülüyor.

İddia eğer doğru ise Diablo IV ön siparişe TGA (The Game Awards) 2022’de açılacak. Ön siparişin getireceği avantajlardan biri de Şubat 2023’te Diablo IV’ün açık betasına erişme imkânı olacak.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın alma niyetini de göz ardı etmemek gerekiyor. Şirket, Blizzard için 69 milyar dolar teklifte bulunuyor. Microsoft, anlaşmanın 2023 yılının yaz aylarına doğru tamamlanmasını istiyor. Bu anlaşmanın sağlanması hâlinde Microsoft’un planlarına Diablo IV de dahil olabilir.

Bütün bunların bir iddiadan ibaret olduğu ve iddialar gerçek olsa bile planlarda değişiklik olabileceği unutulmamalı. Bu nedenle iddiaları çok ciddiye almak yerine her şeyi zamana bırakmakta fayda var. TGA 2022 yaklaştığında bu iddianın ne kadar gerçek olduğu anlaşılacaktır.

Exit mobile version