Diablo 2 oyununun grafikleri yenilendi

Diablo 2: Resurrected, 21 yaşındaki oyunun grafiklerini elden geçirerek modern 4K standartlarına getiriyor. PC Gamer, bu hafta sonu gerçekleşen teknik alfaya erken erişim ile girerek ilk iş olarak oyununun ayarların neye benzediğini görmek adına grafik menüsünü inceledi.

Last Of Us, PS5 için yeniden geliştiriliyor

DIABLO 2 OYUNUNDA İKİ BÖLÜM BULUNUYOR

Biri yeniden düzenlenmiş grafikler ve biri oyun içinde bir tuşa basarak değiştirilebilen eski grafikler için olmak üzere iki bölüm vardır.

Yeni sanat için, çözünürlük ölçeklendirmenin yanı sıra dinamik ölçeklendirme de mevcuttur. Bu, oyunlarda nispeten yeni bir özellik. Kare hızınız düşüyorsa ve GPU’nuzun biraz yüklenmemesi gerekiyorsa, oluşturma çözünürlüğünü (ekran çözünürlüğünden farklı olan) anında ayarlar. 20 yıllık bir oyunun yeniden düzenlenmesi için, daha eski bir dizüstü bilgisayarda 4K’da çalıştırmıyorsanız buna gerek yoktur.

Diğer grafik seçenekleri beklenen şeylerdir: Doku, gölge ve şeffaflık kalitesi, ortam kapatma ve birkaç kenar yumuşatma modu, FXAA ve SMAA. Onlar maksimum sevide incelendi. Bu arada eski video seçenekleri, sevimli olan tüm orijinal ayarları içerir.

OYUN İLE İLGİLİ YAPILAN İNCELEMELER

RTX 2070 Super Gaming ekran kartında 1440p’de yeni grafiklerle 90-100 fps elde edildi. Orijinal grafiklere geçildiğinde 200 fps elde edildi (şu anda orada sınırlanmış gibi görünüyor). Herhangi bir çökme veya başka teknik sorun yaşanmadı.-Bu makaleyi yazmak için oyunun içinde ve dışında alt sekmeler kullanıldı ve herhangi bir aksama olmaksızın sık sık yeni ve eski grafikler arasında gidip gelindi.

Oyun ayarlarında, düzeltmek için bir dizi yeni seçenek var. Yeni otomatik altın toplama özelliğini değiştirebilir. Öğe bırakma aralığı ve tuş atamaları için orijinal ve güncellenmiş varsayılanlar arasında geçiş yapabilirsiniz. (Ayrı ayrı tuş bağlantılarını da özelleştirebilirsiniz)

Erişilebilirlik bölümünde, henüz uygulanmış gibi görünmeyen yeni bir “Az Görme Modu” geçişinin yanı sıra renk körü modları için bir yer tutucu ayarı vardır. Altyazılar da değiştirilebilir. Son olarak, bir dizi otomatik eşleme ve UI seçeneği vardır.

Bir bakışta yeni grafikler güzel görünüyor. Tavuklar, piksel kümes hayvanlarından daha gerçekçi kuşlara dönüşümlerinde belki de bazı kişiliklerini yitirdiler ve aynı şey bazı yapılar için de geçerli. Orijinal sanatın ayırt edici sadeliği, yerini daha gerçekçi ve incelikli bir vizyonla değiştirdi. Hiçbir şekilde bakmak fena değil. Yeni ve eski grafikler arasında istediğiniz zaman geçiş yapabilmeniz harika.

 

Exit mobile version