Destiny 2 Oyununda Heyecan Tüm Hızıyla Sürüyor: 6. Hafta (01-08 Ocak)

Warlocklar, Titanlar, Bariyerler, Hunterlar gibi birçok detayla birlikte Destiny 2 oyunu fırtına gibi esmeye devam ediyor. Benim de büyük bir keyifle oynadığım Destiny 2 oyununda, 6. hafta konum rehberi yayınlandı.

Yeni yılda Destiny 2’nin haftalık sıfırlaması geliyor ve oyunun tatil etkinliği olan Dawning sona ermiş olsa da, 650’nin yeni Power seviye kapağına ulaşmak için güçlü ekipmanı kovalamanın birçok yolu var. Bu haftaki oyun, 6 haftalık zorluk döngüsünün sonu olmakla birlikte; en sinsi ve en karmaşık olanlardan biri.

Destiny 2 Konum Rehberi 6. Hafta Bize Neler Sunacak ?

Her zamanki gibi, ilk adım Petra’dan yükselen mücadeleyi almaktır. İşte bunu tamamlamanız için size güçlü bir donanım kazandıran şey budur. Tüm bunlar bir kez bittiğinde, bir Queensfoil Tentesi olduğundan emin olun.

Bununla birlikte; Stareas Odası, Rheasilvia’daki kayıp bölmeye gireceksiniz. Portalın patronu öldürdükten sonra, kilidini açan göğsünün hemen arkasında bulunan düzeneğin icabına bakmanız gerekecek.

İkinci aşamada yükselen düzlemde bulunan Cimmerian Garnizon’a gidin. İçeri girdiğinizde; 3 şövalye tarafından kovalanacaksınız. İlerlerken; hobgoblinler, çığlık atanlar ve sarı sağlık barlarıyla birlikte çeşitli düşmanlarla başa çıkmak zorunda kalacaksınız. Bu arada, periyodik olarak patlayacak bir enerji patlamasına da dikkat etmeniz gerekiyor.

Şövalye öldükten sonra oyunun bu haftaki bölümünü tamamlamak için sandığı açın. Sandıktan herhangi birşey çıkmayabilir ancak en azından diğer bölümler için güç kazanabileceksiniz.

Technotoday olarak bizler de oyunun gelecek haftalarını büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Exit mobile version