Delta0 oyunu iOS ve Android cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Bağımsız geliştirici Jean-Sebastien Royer, beyninizi harekete geçirmeyi amaçlayan bir bulmaca oyunu olan Delta0, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz olarak yayınladı. Delta0 oyununu iOS için App Store, Android için Google Play’den indirebilirsiniz.

Bu, 3×3’lük bir sayı ızgarasına sahip olduğunuz ve karoları ekranın köşelerinde görünen matematiksel toplamlara göre hareket ettirmeniz gereken mantıksal bir bulmaca oyunudur. Bunları tamamlamanıza yardımcı olacak bir konsantrasyon ve sabrın birleşimidir. Ayrıca onu kavramakta zorlananlar için bir eğitim paneli içerir. Görmeden veya oynamadan açıklaması zor olabilir. İşte size hareket halindeyken neye benzediğini gösteren bir fragman.

CS: GO Broken Fang Operasyonu artık yayında

Royer, oyunun mağaza sayfasında “Bu oyun 2015’te başladığım süper kısmi bir yan projeydi. Ancak o zamandan beri kova listemde yer alıyor. Delta0, Numerophobia veya Arithmophobia’dan (sayı korkusu) muzdarip insanlar için korkutucu olabilir. Ancak birkaç denemeden sonra mekaniklerin anlaşılması oldukça kolay.” diyor.

Delta0’da oynamayı seçebileceğiniz sekiz oyun modu ve üç statik zorluk seviyesi vardır. bu nedenle deneyiminizi özelleştirmenin birçok farklı yolu vardır. Bir şey çok kolay veya çok zorsa, yeni bir konfigürasyona geçebilirsiniz.

Her zorluk modunun her biri 500 seviyeye sahiptir ve toplamda oynamak için toplam 1500 seviyeye eklenir. Ancak aynı zamanda denemek ve liderlik tablolarındaki en yüksek puanlarınıza eklemek için günlük turlar ve diğer bonus aşamaları da vardır. Arkadaşlarınıza şifreli mesajlar göndermek ve daha fazla bulmacayı çözmelerini sağlamak için oyunun şifreleme mesaj sistemini de kullanabilirsiniz.

Delta0’ı iOS App Store‘dan veya Android için Google Play‘den indirebilirsiniz. Reklamları ve uygulama içi satın alımları içeren oyunu oynamak ücretsizdir.

Oyun Android’de yaklaşık olarak 35 MB. iOS’ta ise 123 MB. Oyunu Android cihazınıza yüklemek 4.4 veya sonraki sürümü, iOS cihazınıza yüklemek için de 10.0 veya sonraki sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor.

Exit mobile version