Dell XPS 13 incelemesi: Bilinmesi gereken her şey

Kullanıcıları üst seviyede yenilikçi alet edevatla donatan Dell, müşterilerine yeni bir ürün daha tanıttı. Dell XPS 13 an itibariyle piyasada mevcut en iyi diz üstü bilgisayarlardan biri olarak gösterilen, Dell’in en seçkin diz üstü bilgisayarı. 

Dell XPS 13, Apple MacBook Pro, Lenovo Core i7 gibi mevcut seçkin diz üstü bilgisayarlara karşı meydan okuyor. Yüksek teknolojili özellikleri seçkin bir tasarımla birlikte daha uygun fiyata sunuyor Dell XPS 13. 

Dell XPS 13’ü bu denli özel kılan ne?

Dell’in ürünü : Yeni çıkan Dell XPS 13’ü satın almayı gerektirecek en birincil nedenlerden biri, Dell markasının değeri. Bilgisayar teknolojisi alanında uzun yıllardır yer alan firma, piyasanın en iyisi olduğunu tekrar ispat ediyor.

Güçlü işlemci: ürün, en son çıkan ve oldukça güçlü olan 8. nesil Intel Core i7 işlemciye sahip. 8 GB RAM taşıyan cihaz, aynı zamanda 256 GB SSD sürücü barındırıyor. 

Güzel tasarım: Dell’in diz üstü bilgisayarları oldum olası tasarımlarıyla meşhurdurlar. Yeni XPS 13′ de revize edilmiş tasarımıyla bu üslubu devam ettiriyor. Dell XPS 13, yalnızca 1.21 kg ağırlığında. 

Yenilikçi ekran: Dell XPS 13’ü satın almayı gerektiren en önemli nedenlerden biri de, cihazın ekranı. Quad HD (3200 x 1800) çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olan cihazın görüntüsü, rakip diz üstülerden daha keskin. 

Daha uzun batarya ömrü: Dell XPS 13’ün diğer önemli özelliklerinden biri de batarya ömrünün uzun oluşu. Dell’in testlerine göre normal bir kullanımda 20 saatten fazla batarya ömrüne sahip olan cihaz, 12 saat kesintisiz video izleme imkanı sunuyor. 

Dell XPS 13’ün teknik özellikleri

* Windows 10 Home işletim sistemi.
* 6. nesil 1.8 GHz Intel Core i7 quad-core işlemci
* 13.3 inç dokunmatik ekran
* Quad HD LED Backlit Infinity Edge ekran teknolojisi.
* 4 sıra dijital mikrofon bulunan geniş ekran HD (720p) web kamerası
* 8GB RAM ve 256 GB SSD sürücü
* Bluetooth, Wi-Fi bağlanabilirlik özellikleri ve Thunderbolt 3 (USB-C) girişleri

Fiyatı:

Dell XPS 13’ün fiyatı konfigürasyona göre 5.000 TL ile 8.000 TL arasında değişiyor.

Exit mobile version