Deezer Nedir? Ücretli mi?

Deezer nedir? Deezer ücretli mi? Bu gibi sorulardan yola çıkarak Deezer hakkında bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik.

Deezer nedir, ücretli mi? Bu gibi sorular özellikle Spotify gibi platformların mevcut kullanıcısı olan ancak önemli bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih ve tavsiye edilmesinden ötürü ilgi çeken Deezer’a yönelmek isteyen kişilerin sorduğu soruların başında geliyor.

Siz de Spotify gibi uygulamaların karşısında hiç de zayıf bir uygulama olmayan Deezer hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Deezer Nedir?

Deezer Nedir?

Deezer, milyonlarca şarkıyı dinlemenizi sağlayan bir dijital müzik hizmetidir. Spotify gibi uygulamalarda olduğu gibi podcast türündeki içeriklere de yer verir fakat tercih edilmesinin en önemli sebebi, kullanıcılara sunduğu şarkı yelpazesinin oldukça geniş olmasıdır.

Diğer birçok dijital müzik platformundan farklı olarak Deezer her zaman ses konusunda kaliteye önem vermiştir. Deezer ücretli planı satın alan kullanıcılara CD kalitesinde 16 bit ses sunuyor.

Uygulama iOS ve Android gibi işletim sistemlerinde, Windows ve macOS gibi masaüstü işletim sistemlerinde ya da Xbox gibi oyun konsollarında kullanılabilir. Bunların haricinde masaüstü web tarayıcısından da istediğiniz an istediğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Deezer’ı ilk kullanmaya başladığınız zaman sizden sevdiğiniz sanatçıları seçmeniz istenir. Buna göre hesabınıza özel tavsiyeler hazırlanır. Bu işlem ise sadece birkaç dakikanızı alır, sonrasında uygulamayı tamamen kişiselleştirilmiş bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulamada gezinmek son derece kolaydır. Kullanıcı dostu bir arayüz sunan Deezer’da doğrudan aradığınız şarkıyı ya da podcast’i dinleyebilirsiniz. Seçenek bakımından oldukça uzun bir liste sunduğunu bilmenizde fayda var.

Deezer Ücretli mi?

Deezer, kullanıcılara iki farklı plan sunuyor. İlki ücretsiz plandır. Ücretsiz planda 90 milyondan fazla şarkıya erişebilir, binlerce podcast’e erişebilirsiniz ancak ücretsiz planda kullanıcılara reklam gösterilir. Ücretsiz hesaplara çevrim dışı dinleme ve HiFi gibi imkânlar da sağlanmıyor.

PRemium planda ise ücretsiz planda sahip olunan tüm imkâlardan yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte istediğiniz şarkıyı seçip dinleme, çevrim dışı dinleme, HiFi, reklamsız dinleme gibi olanaklara sahip olabilirsiniz.

Deezer, aile ve normal ücretli üyelik olmak üzere iki farklı premium abonelik türü sunar. Aile abonelik planı aylık 34,99 TL, normal ücretli abonelik planı ise 22,99 TL’dir. Her ücretli abonelik planını ilk ay ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Exit mobile version