Deezer Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

Deezer müzik indirme için ücretsiz, etkili ve basit bir yol mu arıyorsunuz? Bu üç yöntemden birini seçip uygulayabilirsiniz.

Deezer müzik indirme özelliğini kullanıcılara müzikleri internet olmadığında bile dinlemesini sağlamak için sunar. Bu özellik, Spotify’da da olduğu gibi offline (çevrim dışı) olunduğunda bile müzik dinlemeye devam edilmesini sağlar.

Tabii, bu özellikten yararlanmak için aylık belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor çünkü bu özellik sadece ücretli abonelik alan kişilere sunuluyor. Öte yandan Deezer’da yer alan bir müziği cihazınıza indirmek ve başka bir cihaza aktarmak isteyebilirsiniz.

Bu durumda farklı bir yöntem izlemeniz gerekir. Müzikleri indirmenizi sağlayacak aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Deezer Müzik İndirme Yöntemleri

Deezer’dan ücretsiz şarkı indirmek için uygulayabileceğiniz yöntemler bu şekildedir. Bunların nasıl uygulandığını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Deezer Müzik İndirme Yöntemleri

1. Premium Abonelik ile Deezer’dan Müzik İndirme

Deezer’da ücretli abonelik alırsanız favori parçalarınızı, çalma listelerinizi ve çok daha fazlasını indirebilirsiniz. Android ve iOS’te indireceğiniz şarkıları indirme seçeneğini etkin hâle getirebilir, onları daha sonra çevrim dışı da olsanız dinleyebilirsiniz.

Bu özelliğin tek dezavantajı, parçaları tek başına indirememenizdir. Bir parçayı indirmek istiyorsanız öncelikle onu bir çalma listesine atmanız ya da kalp simgesine basarak onu favoriler çalma listesine eklemeniz gerekiyor.

2. Telegram Botu ile Müzik İndirme

Deezer’dan müzik indirebileceğiniz başka bir yol da Telegram botu kullanmaktan geçiyor. Telegram’ı kullanmıyorsanız Play Store ya da App Store’dan indirebilirsiniz.

Telegram’ı yükledikten sonra @DeezerMusicBot’u aratarak bulun. Bota herhangi bir albüm ya da parça bulması için /start komutunu kullanabilirsiniz. /start komutunu yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp albümün ya da parçanın Deezer bağlantısını yapıştırın.

3. DeeKep ile Deezer’dan Müzik İndirme

Deezer şarkı indirmek için DeeKeep gibi araçları da kullanabilirsiniz. DeeKeep’te indirmek istediğiniz şarkıları seçip çıktı formatını MP3, FLAC, WAV vb. olarak seçebilirsiniz. Ses kalitesini de yine kendiniz belirleyebilirsiniz. Son olarak dönüştürme işlemini başlatabilirsiniz.

Deezer’dan Ücretsiz Müzik İndirme Yasal mı?

Deezer’dan ücretsiz şarkı indirme, bunu sadece uygulamanın yerleşik özelliğini kullanarak yapıyorsanız yasaldır. Uygulamada yer alan her şarkı bir lisansa sahiptir. Bu şarkıları dağıtma hakkı genellikle saklı olur.

Bu şarkıları indirip çevrim içi ortamda paylaşırsanız ve bundan gelir elde ederseniz lisans sahibinin hakkını elinden almış sayılırsınız ve bu suçtur. Bu yazı ise sadece bilgilendirme amacı taşır. Kullanıcının eylemlerinden kullanıcının kendisi sorumludur.

SoundCloud’dan müzik indirme yollarını arıyorsanız daha önce bununla ilgili bir yazı da hazırlamıştık. Dilerseniz bu rehbere de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version