DeathStalker Büyük Panik Yaratıyor: Yeni Zararlı Yazılımlar!

Henüz ismi yeni duyulsa bile DeathStalker büyük panik yaratmaya başladı bile. Kullanıcıların çeşitli finans ve hukuk verilerine erişebilen bu zararlı yazılım, çok büyük bir tehlike oluşturuyor. İşte bu yeni zararlı yazılım ile ilgili merak edilen bütün detaylar.

Dünya genelinde yaklaşık olarak 1 milyar civarında zararlı yazılım bulunuyor. Bu mevcut zararlı yazılımlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Kullanıcılara büyük bir tehlike oluşturan yeni tehdit bu defa veri sızdırması ile meşhur. Peki bu yeni zararlı yazılım nasıl böyle bir sızıntı sağlıyor?

DeathStalker büyük panik ile yayılıyor

Aslında DeathStalker olarak bilinen bu yeni zararlı yazılım sadece bir tane değil. Belirli bir zararlı yazılım grubuna bu isim veriliyor. Bu durum aynı zamanda çeşitli teknik problemlere de neden olabiliyor.

DeathStalker büyük panik

Yeni zararlı yazılım sızdığı cihazlardaki güvenlik çözümüne göre oldukça farklı alternatif yöntemler tercih ediyor. Mesela bazılarına uygulama üzerinden bulaşabiliyor. Kimilerinde ise arka kapı iletişimi sağlayarak ağ içerisinde gizlenebiliyor. Tüm bunlar onu tehlikeli yapan detaylar içerisinde.

Mevcut tüm zararlı yazılımlar arasında çok farklı bir yere sahip olan DeathStalker, uzun bir süre daha kendisi hakkında konuşturacak gibi görünüyor. Herkes bu yeni zararlı yazılımın nereye doğru gideceğini merak ediyor.

Exit mobile version