Deadpool Oyuncuları, Konusu ve Daha Fazlası

Deadpool oyuncuları kimlerdir? Deadpool'un hikâyesi, kostümü ve izleyicilerin diğer çok fazla merak ettiği konulara değindik.

Deadpool oyuncuları kimlerden oluşuyor, konusu nedir? Deadpool serisine, karakterine dair merak edilen bütün soruları bu makalenin devamında ayrıntılı bir şekilde değineceğiz. Dilerseniz karakterin öyküsüne ve filmler hakkında merak edilenlere geçmeden önce Deadpool 1 ve 2’nin oyuncu kadrosunu listeleyelim.

Deadpool Oyuncuları

Yukarıdaki oyuncular, Deadpool’un ilk filminde yer almış oyunculardır. Deadpool 2 oyuncular ise şu şekildedir:

Deadpool Oyuncuları-1

Deadpool Konusu Nedir?

Deadpool, çizgi romanda anti kahraman olarak bilinir. Filmde ise bu durum biraz daha farklıdır. Karakterin her şeyden önce bir amacı vardır.

Film, Wade Wilson’a (Deadpool) kanser teşhisi konması ile başlıyor.  Tedavi olacağından çok da umutlu olmasa da bir deney için gönüllü oluyor. Bu deney ise ona insanüstü iyileşme yeteneği kazandırıyor.

Deadpool’un artık en önemli amacı, ona bunu yapanı bulmak ve çektiği acıların bedelini ona ödetmektir.

Deadpool Yetenekleri Neler?

Deadpool Kostümü Neden Kırmızı Renktedir?

Deadpool kostümü, Wade Wilson’ın düşmanları ile savaşırken kendisinden akan kanın düşmanları tarafından görünmemesini sağlamak için kırmızıdır.

Deadpool Seslendiren Türk Seslendirmen Kimdir?

Filmde Wade Wilson’u Türk seslendirme sanatçısı Harun Can seslendirmektedir. Harun Can daha önce çok sayıda dizi, film ve animasyon için seslendirme yapmış olsa da en çok Cartoon Network’te yayımlanan çizgi dizileri (Adventure Time, Regular Show vb.) ve Deadpool karakteri için yaptığı seslendirmelerle tanınır.

Bu yazıda Deadpool oyuncuları, konusu, hikâyesi, kim tarafından seslendirildiği ve benzeri sorulara yanıt verdik. Kendine has bir havası olan bu anti kahraman ile ilgili başka cevabını merak ettiğiniz bir soru varsa bunu yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version