Deadly Premonition 2 bu yıl Steam’e geliyor

Köprücük kemiğinize dokunun ve ıslık çalan dudaklarınızı ısıtın çünkü Deadly Premonition 2 bu yıl PC’ye geliyor. Temmuz 2020’deki Nintendo Switch çıkışının ardından, açık dünya cinayet gizemi / hayatta kalma korkusu / günlük yaşam RPG’si bir sonraki adımda Steam’e geliyor. Orijinali en sevdiğim oyunlardan biri, doğaüstü bir seri katili kovalayan garip bir FBI ajanını konu alan en çekici ve sıcak kalpli oyun…

Oyun yalnızca Switch için duyurulduğunda, oyun sahibi “Başka platform yok” dedi. Bu her zamanki fırça darbesi gibi görünüyordu. Şimdi yayıncılar Thundecraft, bu hafta yıllık raporlarında 2021 için bir Steam sürümü listeledi. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntı yer almadı.

Diablo 2 oyununun grafikleri yenilendi

Deadly Premonition 2, hem bir devam filmi hem de bir prequel, şu andaki ve yeni oynanabilir bir FBI ajanı olan Aaliyah Davis ve geçmişte daha genç bir Ajan Francis York Morgan’ın başka bir cinayet gizemi üzerinde çalıştığı bir bölüm.

Deadly Premonition 2 ile ilgili detaylı bilgi yok

Deadly Premonition 2 hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Switch sürümünün ciddi performans sorunları olduğu yönünde söylentiler var ve kesinlikle iyi bir oyun bilgisayarının bunu daha iyi idare edebileceği düşünülüyor (Ian Vidia’nın size söyleyebileceğinin aksine, pahalı yeni GPU’ların temel amacı kötü optimize edilmiş oyunları daha iyi çalıştırmaktır). Ancak PC’deki ilk oyunun korkunç durumundan sonra umutlanmak istemeyebilirsiniz. Temel fan düzeltmesi kullanılsa bile, Deadly Premonition artık oynanamayacak kadar kötü durumda…

İlk oyundaki tek sorun hatalar değil. Ancak, elbette, sık sık alay edilen birçok öğenin oyun için iyi olduğu düşünülmüyor. NPC’lerin stok pozları ve tepki animasyonları, tıpkı tekrarlayan ruh hali müziği gibi pembe dizi melodramını oluşturur. Kasabada yasalara aykırı bir hızda araba sürmek dikkat çekiyor ve tekdüzeliğe itiyor.

Oyunu konsolda oynamak eğlenceli olabilir ancak PC sürümü için beklenen performansı sergileyemedi.

Exit mobile version