Dead Space Filmi Geliyor!

Dead Space filmi için müjde ünlü yönetmen John Carpenter tarafından verildi. Peki, sevilen serinin filmi ne zaman çıkacak?

Dead Space Filmi Geliyor!

Dead Space filmi, korku türü ile özdeşleşmiş yönetmenlerden biri olan John Carpenter tarafından öne sürülen bilgilere göre yolda olabilir.

Cadılar Bayramı serisinin yönetmeni Carpenter, daha önce bir Dead Space adlı video oyunu serisinden yola çıkarak bir film yapmak ile ilgili görüşünü paylaşmıştı. Variety ile röportaj yapan Carpenter, hayatta kalma ve korku türündeki video oyunu serisinin filminin geleceğinin müjdesini paylaştı ve yönetmen koltuğunda kendisinin olup olmayacağına dair soru işaretlerini giderdi.

Dead Space Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Dead Space isimli video oyunu serisinin film olarak ne zaman oyuncu ve izleyici kitlesinin beğenisine sunulacağı bilinmiyor. Aslına bakılacak olursa film ile ilgili paylaşılan çok fazla bir bilgi de bulunmuyor.

Electronic Arts tarafından yayımlanan video oyunu serisi hakkında yayıncı da şimdiye kadar herhangi bir soru işaretini gideren açıklama yapmış değil ama Carpenter, film ile ilgili çalışmaların sürdüğüne işaret etti.

Yönetmen Carpenter, “Geçenlerde bir ‘Dead Space’ filmini yönetmekten bahsetmiştiniz. Bununla ilgili bir gelişme var mı?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Hayır, hayır, hayır… Bunun nasıl yayıldığını bilmiyorum. Ben büyük bir video oyunu hayranıyım, tüm oyunları oynadım. Bu oyunun filmini yapmayı çok istediğimi söyledim. Bu [sözüm] bir anda ortalıkta dolaşmaya başladı ve herkes ‘Bunu ne zaman yapacaksın?’ diye sormaya başladı.”

Filmde yönetmenlik görevini üstlenmeyeceğini belirten Carpenter, “Sanırım filme zaten dahil olan başka yönetmenler var. Benden bunu yapmamı istemediler ama Dead Space’in yeni bir versiyonu Ocak’ta geliyor ve orada olacağım” dedi.

Exit mobile version