Dead Island 2 Oynanış Videosu Çıktı

Dead Island 2 oynanış videosu ortaya çıktı. Peki, bu oynanış videosundan hareket ederek oyun hakkında ne söylenebilir?

Dead Island 2 Oynanış Videosu Çıktı

Dead Island 2 oynanış videosu uzun bir aranın sonunda geldi. Seneler önce oyuncularda başlamış beklenti tam yok olmaya yaklaşmışken yayımlanan 14 dakika 13 saniye uzunluğundaki video, oyun dünyasını derinden sarsacak bir kaliteyi gün yüzüne çıkarıyor.

Oyunun epey uzun bir süreye sahip oynanış videosu oyunculara sadece oyunun bitmeye çok yakın olduğunu değil aynı zamanda aksiyon dolu anlar yaşatmasının garanti olduğunu gösteriyor. Videoda oynanabilir karakterlerden biri olan Dani’yi izliyoruz.

Dead Island 2 Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Oyunda silah çeşitliliğinin oldukça fazla olduğunu belirtmek gerekiyor. Dani’nin bıçaktan çekice, çekiçten balyoza, balyozdan elektrikli wolverine pençelerine kadar son derece çeşitlilik gösteren bir silah yelpazesi bulunuyor.

Bunlara ek olarak pompalı tüfek gibi silahlara da yer verilen oynanış videosunun başından sonuna kadar zombi avlamakla geçtiğini söylemek yanlış sayılmaz.

Grafik tarafına da mutlaka vurgu yapmak gerekiyor. Oyunun grafiklerinin oldukça etkileyici olduğu inkâr edilemez bir gerçek olduğunu video boyunca hissediyor ve görüyoruz.

Zombiler, video oyununda gerçekten etkileyici davranıyor. Her biri oyuncuya karşılık vermekte ya da direkt saldırmakta oldukça başarılı bir iş çıkarıyor. Bu yönü ile diğer kıyamet sonrası dünya senaryolu zombi oyunlarında olduğu gibi bir noktadan sonra standart bir hâl alan video oyunlarından kolaylıkla sıyrılıyor.

21 Nisan 2023 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen video oyunu için sayılı günlerin kaldığı söylenebilir. O gün gelene kadar dilerseniz en iyi zombi dizilerini oynayabilirsiniz.

Peki, siz bu video oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version