Dead By Daylight Ücretsiz Oluyor

Dead by Daylight ve While True: learn Epic Games'te ücretsiz oluyor.

Epic Games’in önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyunlar açıklandı. Resmi açıklamaya göre , Dead by Daylight ve While True: learn oyunlarını ücretsiz oldu. İki oyunu da üstelik 2 Aralık ile 9 Aralık tarihleri arasında kütüphanenize ekleyebilme şansına sahipsiniz. Bu tarihler arasında oyunları kütüphanenize eklediğinizde bundan böyle oyuna süresiz sahip olacaksınız.

Epic Games kullanıcıları 2 Aralık tarihine kadar ise theHunter: Call of the Wild ve Antstream – Epic Welcome Pack ürünlerini böylece bedava kütüphanesine ekleyebilir. theHunter: Call of the Wild avcılık konusunda en iyi oyunların başında geliyor. Antstream – Epic Welcome Pack, eğer Antstream oynuyorsanız bunun bir ek paketi.

Epic Games Store 2020 yılında 103 tane ücretsiz oyun verirken bunların değeri aynı zamanda 2500 Dolar civarı. Son olarak bu oyunları 750 milyon oyuncu resmi olarak oynadı.

Dead by Daylight Konusu

Dead by Daylight, bir oyuncunun vahşi katil rolünü üstlendiği ve diğer dört oyuncunun katilden kaçmaya ve yakalanıp öldürülmekten kaçınmaya çalışan Hayatta Kalanlar olarak oynadığı çok oyunculu (4vs1) bir korku oyunudur. Özellikle hayatta kalanlar üçüncü şahıs olarak oynar ve daha iyi durumsal farkındalık avantajına sahiptir. The Killer birinci şahıs olarak oynuyor ve daha çok avlarına odaklanıyor. Hayatta Kalanların her karşılaşmadaki hedefi, Katil tarafından yakalanmadan Ölüm Alanından kaçmaktır – özellikle her oynadığınızda ortam değiştiğinde kulağa olduğundan daha kolay gelen bir şey.

Dead By Daylight Minimum Sistem Gereksinimleri

*İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Operating System
*İşlemci: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8120
*Bellek: 8 GB RAM
*Ekran Kartı: DX11 Compatible GeForce GTX 460 1GB or AMD HD 6850 1GB
*DirectX: Sürüm 11

Dead By Daylight Önerilen Sistem Gereksinimleri

*İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Operating System
*İşlemci: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8300 or higher
*Bellek: 8 GB RAM
*Ekran Kartı: DX11 Compatible GeForce 760 or AMD HD 8800 or higher with 4GB of RAM
*DirectX: Sürüm 11

Exit mobile version