Dbrand PlayStation 5 için Darkplates’i satışa sundu

PlayStation 5 oyun konsolunun devasa, iki tonlu endüstriyel tasarımının herkes için olmadığını söylemek doğru ve şimdi Dbrand bir çözümü olduğunu söylüyor. En çok özel telefon dış görünümleri ve kılıfları ile tanınan şirket, hassas bir şekilde oyulmuş plastik plakaların PS5’inizi tamamen mat siyah bir donanıma dönüştüreceğine söz vererek “Darkplates” i satışa sundu.

Huawei oyun konsolu ve oyun bilgisayarı için çalışıyor

DBRAND SONY’Yİ DAVA AÇMAYA TEŞVİK EDİYOR

Bu sadece resmi olmayan bir aksesuar değil. Dbrand, Sony’yi ürünü piyasaya sürdüğü için dava açmaya aktif olarak teşvik ediyor. Arka plan, önce PlateStation5, ardından CustomizeMyPlates adlı küçük bir şirketin, Sony’nin yasal işlemlerini takiben geçen yıl benzer bir ürün için siparişleri iptal etmek ve iade etmek zorunda kalmasıdır. Şimdi Dbrand’ın sipariş sayfasının üst kısmında “Devam et, bizi dava et” yazıyor.

Goading burada bitmiyor. Dbrand’ın Darkplate’inde, PS5 ve denetleyicisinde bulunan PlayStation düğme simgelerinin mikro dokusunda bir dönüş bulunur. Şirket bunu “klasik PlayStation düğme şekillerindeki tanıdık ama yasal olarak farklı bir kıyamet dönüşü” olarak tanımlıyor.

DBRANT DARKPLATE PLAYSTATION 5 İÇİN NASIL GÖRÜNÜYOR

Darkplate ayrıca PS5’in parlak siyah orta bölümü için isteğe bağlı bir kaplamaya sahiptir. Rengini özelleştirmek veya sadece parmak izleri için daha az bir üreme alanı yapmak istemeniz durumunda. Mat siyah seçeneğinin ötesinde, düz sarı ve beyaz dış görünümlerin yanı sıra “robot kamuflajı” ve “kırmızı kod” gibi desenler vardır.

PS5’inizi mat siyaha dönüştürmek özellikle ucuz olmayacak ve o kadar da hızlı olmayacak. Bir tabak seti 49 $ artı nakliye için satılırken, orta bir kaplama eklenmesi temel fiyatı 60.95 $ ‘a çıkarır. Sırasıyla Şubat, Mart ve Nisan aylarında gönderilecek olan üç ürün dalgası da son birkaç saat içinde tükendi, Mayıs için dördüncü bir dalga ise artık ön sipariş için mevcut. Bu arada plakaların PS5 Digital Edition versiyonu henüz satışa sunulmadı.

Exit mobile version