Days Gone 9 Milyon Kopya Sattı

Days Gone oyununun eski yöneticisi Jeff Ross, yapımın konsol ve PC (Steam) satış sayılarını açıkladı.

Ghost of Tsushima’nın 8 milyondan fazla kopya sattığı haberine yanıt Jeff Ross’tan geldi.  PlayStation’a özel Days Gone direktörü 2019 oyunu Days Gone için bir satış rakamı açıkladı.

Days Gone’u yöneten ve ardından stüdyodan ayrılan Jeff Ross, Twitter’dan açıklama yaptı.  Jeff Ross, Sony’den ayrıldığında Days Gone’un yalnızca konsolda 8 milyon kopya sattığını söyledi. Ross, oyunun daha sonra PlayStation konsollarında daha fazla sattığını açıkladı. Ve Steam’de 1 milyondan fazla sattığını söyledi.

Jeff Ross, yerel stüdyo yönetiminin “bizi her zaman büyük bir hayal kırıklığı gibi hissettirdiğini” iddia etti. Ross, basın kapsamının – ancak inceleme puanlarının değil – bir faktör olduğunu söyledi. Jeff Ross, “Basın davamıza yardımcı olmadı” dedi.

Ross, Sony yönetiminin Death Stranding’e Days Gone’dan daha fazla inandığını söylemeye devam etti. Geliştirici ayrıca oyunun gelişimi hakkında da şunları söyledi: “Geliştirme uzun bir uğraştı ama biz ilk açık dünya oyunumuzu yapmayı öğrenen küçük bir ekiptik. Her şey düşünüldüğünde, bitirmemiz inanılmaz.”

Sony’den ayrıldığımda Days Gone bir buçuk yıl (ve bir ay) yayında kaldı ve özellikle 8 milyonun üzerinde kopya sattı. O zamandan beri daha fazla satmaya devam etti ve ardından Steam’de bir milyonun üzerinde. Son olarak yerel stüdyo yönetimi bizi her zaman büyük bir hayal kırıklığı gibi hissettirdi.

Days Gone Sistem Gereksinimleri

Minimum:

*64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
*İşletim Sistemi: Windows 10 64-bits
*İşlemci: Intel Core i5-2500K@3.3GHz or AMD FX 6300@3.5GHz
*Bellek: 8 GB RAM
*Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB)
*DirectX: Sürüm 11
*Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

*64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
*İşletim Sistemi: Windows 10 64-bits
*İşlemci: Intel Core i7-4770K@3.5GHz or Ryzen 5 1500X@3.5GHz
*Bellek: 16 GB RAM
*Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8 GB)
*DirectX: Sürüm 11
*Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

Exit mobile version