Dark Souls ‘Tüm Zamanların En İyi Oyunu’ Seçildi

Dark Souls, bilgisayar ortamında tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi oyunu seçildi.

Altın Joystick Bilgisayar Ödülleri’nde Dark Souls, Tüm Zamanların En İyi Donanımı ödülünü aldı. Bu, PC’lerin adını vermeyi önemsediğiniz tüm oyun konsollarından hem eski hem de onları geride bıraktığının açık ve tamamen doğru bir onayı. Gabe Newell’in ödül kabul konuşmasında, “Oyuncular ve geliştiriciler, PC oyun donanımındaki bitmek bilmeyen yeniliklerden büyük ölçüde faydalandı.” ifadelerini kullandı.

Nihai Oyun Nedir?

PC’de oyun oynayanlar için özellikle bazı oyunlar efsanedir. Örneğin; FromSoftware’in Doom, Half-Life 2, Minecraft, Halo: Combat Evolved, Grand Theft Auto 5, Portal ve Space dahil olmak üzere kısacası fazla olmayan efsane oyunlar vardır. Bununla birlikte Dark Souls bu oyunlar içerisinde oyun severlerin verdiği oylarla birinci oldu. Evet, 2011 ARPG Dark Souls en iyi oyun olarak karşımızda…

Oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki, yaptığı açıklamada: “Böyle harika bir ödül aldığımız için çok teşekkür ederim” dedi . “Kullanıcının aday eserler arasından seçim yapması hala inanılmaz, ancak bunun büyük bir onur olduğunu hissediyorum.”

Miyazaki ayrıca FromSoftware’deki meslektaşlarına da övgüde bulundu ve oyun üzerinde çalışmaya başladığında stüdyoya yeni gelenlerin artık “en son çabanın çekirdeği Elden Ring ” olduğunu söyledi.

“Ödül beni derinden etkiledi” dedi. “İlginç ve değerli oyunlar yapmaya devam edeceğiz. Umarım dört gözle beklersiniz. Teşekkürler!”

Dark Souls Oyunu Nedir?

Oyun, FromSoftware tarafından geliştirilen bir dizi aksiyon rol yapma oyunu.. Dünya çapında büyük hayran kitleleri vardır. Şu anda 3 seriden oluşmakta olup seri, 2009’da Demon’s Souls’un PlayStation 3 için piyasaya sürülmesiyle heyecanlı hikaye başlar. Son olarak 2010’larda Dark Souls ve devamı Dark Souls II ve Dark Souls III olarak devam eder.

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
*İşletim Sistemi: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
*İşlemci: AMD® Phenom II™ X2 555 3.2Ghz or Intel® Pentium Core ™ 2 Duo E8500 3.17Ghz
*Bellek: 2 GB RAM
*Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 9600GT, ATI Radeon™ HD 5870
*DirectX: Sürüm 9.0c
*Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
*Depolama: 12 GB alan
*Ses Kartı: DirectX 9 sound device

Önerilen:

*İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8
*İşlemci: Intel® CoreTM i3 2100 3.10GHz or AMD® A8 3870K 3.0GHz
*Bellek: 4 GB RAM
*Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 750 or ATI Radeon™ HD 6870 or higher
*DirectX: Sürüm 9.0c
*Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
*Depolama: 15 GB alan
*Ses Kartı: DirectX 9 sound device

Exit mobile version