Dark i-Pen

Yeni nesil dijital ajanda ve kalem

Dark i-Pen, herhangi bir kâğıt üzerinde kaleminizi kullanarak aldığınız notları direkt olarak dijital ortama aktarmak için kullanabileceğiniz yeni nesil dijital kalem ve ajanda setidir. Dark iPen ile derslerde, sokakta, işyerinde dilediğiniz her yerde dijital not tutabiliyorsunuz. Standart mürekkep ucu ile siz kâğıt üzerine çizimlerinizi yaparken Dark i-Pen, alıcısının içerisindeki hafızaya çizdiklerinizi kaydediyor. Yenilikçi ve işlevsel bir teknoloji! Aygıtın kullanılabildiği cihaz kapsamı da son derece geniş: Mac, iPad 2, yeni iPad veya iPhone modellerinde kullanım mümkün.
 

Kâğıda yaptığınız çizimleri eş zamanlı olarak bu cihazların ekranında görüp kaydedebiliyorsunuz. Piyano siyah yapısı ile şık bir aksesuar gibi ve taşınması da yine şık kılıfıyla beraber son derece pratik. Parlak metalik çerçevesi ve arka plakası sayesinde iPad ve iPhone ile tam bir uyum göstermesi de cabası. Dark iPen çizimlerinizi ve notlarınızı hafızasına vektör formatında kaydeder. Bu sayede hiç bir bozulma olmadan çizim ve yazılarınızın her bir parçasını dilediğinizce büyültebilir, küçültebilir, değiştirebilir veya silebilirsiniz. Tek seferde 100 sayfaya kadar yaptığınız çizimleri bilgisayarınıza USB üzerinden kolayca aktarabiliyorsunuz.
 

Aygıtla birlikte gelen My Script Notes 3.0 adlı yazılımla ayrıca kendi el yazınızla Türkçe aldığınız notlar Word formatına dönüştürülebiliyor. Bu program el yazı karakterlerini tanır, geniş veri tabanı ile terimleri algılar ve çabucak el yazısını Word dosyası haline dönüştürür. Eski nesil dijital ajandaların en büyük sıkıntısı özel bir kâğıt, algı tablası veya özel kalem ucu gerektirmesiydi.
 

 

Exit mobile version