Daisy Ridley Star Wars Filminde Rey’i Canlandıracak

Daisy Ridley Star Wars filmi ile geri dönüyor. Ridley'in yer alacağı filmin yanında iki Star Wars filmi daha izleyicilerle buluşacak.

Daisy Ridley Star Wars

Daisy Ridley Star Wars filminde Rey’i canlandırmak için geri dönüyor. Star Wars: The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) olaylarından 15 yıl sonrasını konu alan filmin yanı sıra iki Star Wars filmi daha geliyor.

Bir süre önce Star Wars dizilerine odaklanılmış ve filmlere ara verilmişti. Birkaç yılın ardından Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, üç yeni filmin yapım aşamasında olduğunu açıklayarak hayran kitlesine müjdeyi vermiş oldu.

Daisy Ridley Star Wars Evrenine Geri Dönüyor

Hollywood Reporter’ın paylaştığı bilgilere göre Kennedy, Londra’da düzenlenen Star Wars Celebration’da Dave Filoni, James Mangold ve Sharmeen Obaid-Chinoy’un üç yeni Star Wars filmini yöneteceğini duyurdu. Bununla birlikte Daisy Ridley’nin Star Wars evrenine geri döneceği ve Obaid-Chinoy tarafından yönetilecek uzun metrajlı filmde yer alacağı bilgisi de paylaşıldı.

Kennedy, şirketin George Lucas tarafından yaratılan mitolojik zaman çizelgesini genişletmek için çalışmaya devam ettiğini söyledi. Mangold’un filmi geçmişi, Obaid-Chinoy’unki ise son Star Wars filmi olan Rise of Skywalker’daki olayların 15 yıl sonrasını ele alacak.

Hangi filmin ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir tarih paylaşımında bulunulmadı. Ridley tarafından konu ile ilgili çok fazla açıklama gelmedi ancak bu yolculuğa devam edeceği için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Yeni duyurulan üç filmin sinema salonlarında Star Wars filmlerine olan ilginin yeniden büyük bir artış görmesine yardımcı olabileceği düşünülüyor.

Exit mobile version