Cyberpunk: Edgerunners Anime Filmi Yakında Netflix’te

Yeni Cyberpunk: Edgerunners fragmanı mutlak bir duyusal aşırı yüklenmedir. Studio Trigger'ın 10 bölümlük animesi Eylül'de Netflix'e geliyor.

Netflix Pazartesi günü, CD Projekt Red’in 2020 açık dünya RPG Cyberpunk 2077’sine dayanan ve Mike Pondsmith’in masaüstü dünyasında geçen Studio Trigger’ın yeni bilim kurgu aksiyon animesi Cyberpunk: Edgerunners için ikinci bir fragman yayınladı.

Aşağıda görüntülenebilen fragman, dizinin ana karakterlerinden bazılarını tanıtmaya odaklanıyor. Edgerunners ekibi David, Maine, Dorio, Kiwi, Pilar, Rebecca ve Lucy’den oluşuyor.

Cyberpunk Edgerunners Fragmanında Karakterler Tanıtılıyor

Dizi, Night City’nin vücut modifikasyonu takıntılı metropolünde geçimini sağlamaya çalışan bir sokak çocuğu olan David’i takip ediyor. Zor bir bilgisayar korsanı olan Lucy ile yolları kesiştikten sonra, David, şehrin en kötü şöhretli siber psikopatları ve suçlularıyla baş başa kalmaya istekli, kiralık bir kanun kaçağı paralı asker olan “öncü” olarak bir hayat sürdürmeyi seçer.

Studio Trigger’ın kendileri tarafından düzenlenen bu yeni fragman, izleyicilere birkaç destekleyici karakterin çekimleri, birden fazla çatışma, serinin görünen “Corpo” antagonisti ve ayrıca birkaç göz teması ile üç dakikadan kısa bir sürede tıka basa dolu baş döndürücü miktarda görsel uyaran sunuyor. David’in sahnelerini, Kerenzikov etkisi gibi görünen bir şeyi kullanarak yakalamak. Cyberpunk 2077’den oyuncuların zamanı yavaşlatıyormuş gibi düşman saldırılarından ateş etmelerini ve kaçınmalarını sağlayan bir siber yazılım yeteneği.

Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare), yaratıcı yönetmen Hiromi Wakabayashi (Kill la Kill) ile birlikte diziyi yönetiyor. Karakter tasarımları Yoh Yoshinari’ye (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) ve orijinal bir müzik besteliyor.

Eylül ayında piyasaya sürülecek olan Cyberpunk Edgerunners, Tokyo merkezli animasyon şirketi Studio Trigger tarafından canlandırıldı.

Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) tarafından yönetilmiştir ve Akira Yamaoka (Silent Hill) tarafından bestelenen orijinal bir skora sahiptir.

2018 yılından beri üzerinde çalıştığı dizinin yapımcılığını Cyberpunk 2077 ve The Witcher stüdyosu CD Projekt Red üstleniyor.

Netflix’in resmi tanıtım yazısına göre dizi, geleceğin teknoloji ve vücut modifikasyonu takıntılı bir şehri olan Night City’de hayatta kalmaya çalışan bir sokak çocuğu hakkında bağımsız, 10 bölümlük bir hikaye anlatıyor. Kaybedecek her şeyi olduğu için, Cyberpunk olarak da bilinen paralı bir kanun kaçağı olan Edgerunner olarak hayatta kalıyor.

Cyberpunk: Edgerunners, Eylül ayında Netflix’te prömiyer yapacak.

Exit mobile version