Cyberpunk 2077’ye yeni bir yama geliyor

Cyberpunk 2077’nin büyük yeni 1.1 yaması, bu haftanın başlarında oyun bozan bir hatayı ortaya çıkardı. Şimdi ise geliştirici CD Projekt Red bunu düzeltmek için işe koyuldu. Bugün PC, Stadia ve Xbox / PlayStation konsollarında yeni bir 1.11 düzeltmesi mevcut. Aynı zamanda rastgele eşya seçimini önceki bir duruma geri yüklerken, birincil amaç “Down on the Street” görevinin sorun çıkaran kısmını düzeltmek.

Görev, Cyberpunk 2077‘nin hikayesinin ana bölümünde ilerlemeyi tetiklemesi beklenen bir holografik aramayı içeriyor. Ancak bazı oyuncular aramanın sessiz olduğunu ve oyunun ilerlemesini engellediğini gördü. CD Projekt Red, birkaç saat sonra bir geçici çözüm yayınladı ve sorun bu haftanın başlarında tespit edildikten sonra şimdi bir düzeltmeyi takip etti.

“1.11 Düzeltmesi PC’de, konsollarda ve Stadia’da mevcut!

Bu güncelleme, eşya rastgele seçimini geri yükler ve Down on the Street görevinde Takemura ile bazı kullanıcıların holocall’ını etkileyen bir hatayı düzeltir.

Ayrıntılar: https://t.co/SsVYRGfdha pic.twitter.com/TAQmRilNxq

– Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) 28 Ocak 2021

Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta piyasaya sürüldüğünden bu yana hatalarla boğuşuyordu. Üstelik bu, sorunları hızlı bir şekilde çözmek için dördüncü düzeltme sürümüne işaret ediyor. Hataların ve sorunların çoğu bunun gibi oyun bozmamıştı. Bu büyük sorunu CD Projekt Red‘in sorunu birkaç gün sonra çözdüğünü görmek cesaret verici.

CD Projekt Red, önümüzdeki haftalarda gelecek “daha büyük, daha önemli bir güncelleme” olması beklenen başka bir büyük 1.2 yaması da planlıyor.

Exit mobile version