Cyberpunk 2077 Ücretsiz Oluyor: Büyük Fırsat!

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte kampanyanın detayları!

Cyberpunk 2077 ücretsiz

Açık dünya rol yapma oyunu türündeki Cyberpunk 2077 kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu ücretsiz deneme kampanyası için oynanış süresi sınırı mevcut. Peki, kampanyadan nasıl yararlanılır?

Cyberpunk 2077 Ücretsiz Olarak Oynanabilecek

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 oyunu için kaçırılmayacak fırsat sunan bir kampanya duyuruldu. Aktarılan bilgilere göre kampanya kapsamında açık dünya RPG oyunu belirli tarihler arasında ücret ödenmeden oynanabilecek.

28 Mart tarihinde başlayacak kampanya 1 Nisan tarihinde sona erecek. Bu kampanya Xbox Series X/S ve PlayStation 5 platformlarını kapsayacak. Ücretsiz deneme sürümünün oynanış süresi ise 5 saat ile sınırlandırıldı. Yani kampanya kapsamında oyun en fazla 5 saat oynanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir aboneliğe gerek olmayacağı söyleniyor. Yani PlayStation Plus ve Xbox Game Pass aboneliği olmasa da söz konusu deneme sürümüne erişilebilecek. Oyun şu anda Xbox mağazasında 799 TL, PlayStation mağazasında ise 1.999 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Bu süre boyunca ister Night City’de gezebilir isterseniz görevleri yapabilirsiniz. Etkileyici grafiklere sahip oyun 86 Metacritic puanı ile dikkat çekiyor. CD Projekt Red tarafından başlatılacak kampanyanın PC platformunu kapsamadığını da belirtmek gerekiyor.

Exit mobile version