Cyberpunk 2077 müjdeyi verdi! PS5 ve Xbox Series X…

Cyberpunk 2077 yolculuğuna PlayStation 4 veya Xbox One’da başlayan oyuncular, hazır olduklarında PS5 veya Xbox Series X’te oynamaya devam edebilecekler. Geliştirici CD Projekt Red, kaydedilen oyunların taşınması sürecini 27 Kasım tarihli bir çift eğitici gönderide netleştirdi.

CYBERPUNK 2077 KAYITLARINI PS5 VE XBOX KONSOLUNA NASIL ALACAKSINIZ?

Kaydedilmiş bir oyunu PS4’ten PS5’e geçirmek için CD Projekt üç farklı seçenek olduğunu söylüyor. Mevcut kayıtlı oyununuzu buluta yükleyebilirsiniz. Bir diğer seçenek de konsolunuzdaki verileri kablolu veya kablosuz bir yerel alan ağı üzerinden aktarabilirsiniz. Son olarak, harici bir depolama cihazı kullanarak da hareket edebilirsiniz.

XBOX’IN ESKİ KONSOLUNDAN YENİ KONSOLUNA KAYIT TAŞIMA

Xbox One’dan Xbox Series X veya Series S’e geçen Xbox oyuncuları için her şey, yeni konsolların Smart Delivery özelliği sayesinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşecek.

CD Projekt, “Kaydedilen verilerinizin buluta yüklenmesi için internete bağlı olduğunuzdan emin olun,” dedi. Oyun geliştiricisi “Hem Xbox One hem de Xbox Series X / S cihazınızı aynı ağa bağlayın ve sistem ağ aktarım seçeneğini kullanın.” ifadelerini kullandı.

Google Stadia, Cyberpunk 2077 oyununu gösterdi

Henüz yeni konsol nesline geçiş yapmamış olan veya aranan cihazlardan herhangi birini bulamayan hayranlar, oyunun PS5 veya Series X ile oynayanlarla aynı sürümünü etkin bir şekilde oynayacaklar. Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta piyasaya çıktığında, oyun geriye dönük uyumluluk ile kullanılabilecek. Bazı performans ve görsel yükseltmeleri olacak olsa da, oyunun gerçek yeni nesil sürümü daha sonraki bir tarihe kadar mevcut olmayacak.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri belli oldu

Exit mobile version