Cyberpunk 2077 Devam Oyunu mu Geliyor?

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 devam oyunu üzerinde çalışıyor. Şirketin uzun vadeli planları açıklığa kavuştu.

Cyberpunk 2077 Devam Oyunu mu Geliyor?

CD Projekt RED’in Cyberpunk 2077 devam oyunu üzerinde çalıştığı ileri sürüldü. Şirket şu an zannedildiğinden çok daha yoğun olabilir. Geliştirici, geleceğe yönelik planlarını detaylı bir şekilde ortaya koyan uzun vadeli yol haritasını paylaştı.

“Orion” kod adlı proje, çıkışı ile oyun dünyasına ciddi anlamda damga vuran Cyberpunk 2077 adlı oyunun devamı niteliğinde olacağı öne sürüldü. Engadget tarafından paylaşılan bilgilere göre oyun, CPR’nin (CD Projekt RED) Vancouver ve Boston’daki ekipler tarafından geliştiriliyor.

CPR’nin Cyberpunk 2077 Devam Oyunu Haricinde Planları

CD Projekt RED çevresinde dönen söylentilere kulak verenler aşina olacaktır ki terazinin diğer tarafında bir de Unreal Engine 5 tabanlı The Witcher oyunu var. Hikâyenin bir sona bağlandığını görmek için çok uzun bir süre beklemenize gerek kalmayabilir. CPR, üç oyunu da altı yıl gibi kısa bir zaman diliminde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu tablonun size CPR’nin sonsuza kadar The Witcher ve Cyberpunk’a bağlı kalacağını gösterdiğini düşünebilirsiniz ama şirketin geleceğe yönelik planları arasında sıfırdan bir evren yaratmak gibi hedefler de yer alıyor.

CD Projekt RED’in yol haritasındaki söz konusu oyunların çoğu çok oyunculu moda da sahip olacak. Her şey beklendiği gibi gelişirse single-player (tek oyunculu) oyunlara odaklanan geliştirici, Ubisoft gibi daha geniş bir kitleye hitap eden isimlerden birine dönüşebilir.

Peki, siz bu yol haritası ile ilgili neler düşünüyorsunuz? CD Projekt RED’in uzun vadeli planları size ilgi çekici geldi mi?

Exit mobile version