Culpa Mia Benzeri Filmler

Culpa Mia benzeri filmler mi arıyorsunuz? En iyi alternatifleri bulmanızı sağlayacak listemize göz atın, aradığınız filmi bulun.

Culpa Mia Benzeri Filmler

Culpa Mia’yı izledikten sonra o filmden çok etkilenmiş olabilirsiniz ve bunun sonucunda ise daha fazlasını izleme isteği uyanmış olabilir. Bu, seyircilerin büyük bir kısmının başına gelen durumlardandır. Neyse ki Culpa Mia benzeri filmler sayı bakımından oldukça geniş bir yelpaze sunuyor.

Tabii ki bu kadar çok seçenek arasından en güzelini bulmanız zor olabilir. Bu nedenle seçiminizi kolaylaştırmak adına bir liste hazırladık.

Culpa Mia Benzeri Filmler Listesi

Culpa Mia tarzı hoşunuza gidebilecek filmler bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunlar hakkında daha detaylı bilgi edinelim.

The Summer We Lived

Isabel, işinin en iyisini yapmak isteyen bir gazetecidir. Görevi ise ölüm ilanlarını yazmaktır. Bu ona çok sıkıcı gibi gelse de kendisini birden hayatını değiştirecek bir aşk yaşamaya başlar.

Anything For Her

Lisa ve Julien, bir çocukları ile huzurlu bir hayat sürmektedir. Ne var ki bir sabah Lisa hiçbir ilgisinin olmamasına rağmen cinayet suçu ile tutuklanır.

What If?

Wallace, şimdiye kadarki tüm hüsran ile sonuçlanan ilişkileri yüzünden aşktan yana umudunu kesmiş birisidir. Ne var ki uzun zamandır birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile arasında bir bağ gelişmeye başlar.

En iyi arkadaşının hayatının aşkına dönüşmesi ve beraberinde gelen bir dizi soru işareti ile olup bitenlere bir anlam yüklemeye çalışır.

Two Weeks Notice

İdealist bir avukat, bir milyarderle birlikte çalışmaya başlar. İlişkileri zaman içinde beklenmedik bir yola doğru sürüklenir.

Exit mobile version