Counter-Strike 2 ya da kısaca CS2, wallhack kodu kullanıldığında duvarların arkasını görmenizi sağlar. Wallhack etkinleştirildikten sonra haritadaki diğer oyuncuların yerini önünüzdeki duvar gibi engellere rağmen görebilirsiniz.
Her oyuncu tarafından kullanılabilen bu kodu oyunda daha iyi hâle gelmek gibi amaçlarla da kullanabilirsiniz. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) oyunundan farklı olarak oyuncuların çevresini bir kutu ile sarar ve bu da yeni başlayanlar için düşmanlara hızlı nişan almaya yardımcı olabilir.
Bu yazıda wallhack kodunu ve bunun nasıl kullanılacağını sadece birkaç basit adımda öğreneceksiniz. Bu kodu kullanarak siz de diğer oyuncular gibi refleksinizi geliştirebilir ve oyunda rakiplerinize karşı daha avantajlı hâle gelebilirsiniz.
CS2 Wallhack Kodu Nedir?
Counter-Strike 2’de wallhack kodu şu şekildedir: echo “1” | blink sv_cheats 1;sc_only_render_opaque true;cl_ent_bbox
Yukarıda yer alan kodu kopyalayıp konsola yapıştırarak oyunda wallhack kodunu kullanabilirsiniz. Ancak bu kodun Counter-Strike: Global Offensive oyunundan daha farklı şekilde çalıştığını belirtmek gerekiyor.
Bilindiği üzere CS: GO’da wallhack etkinleştirmek için “r_drawothermodels 2” kodu kullanılıyordu ancak bu duvar arkasını görme hilesi, Counter-Strike serisinin en yeni oyununa geçen kodlardan biri olmadı.
Counter-Strike 2 ile değişen wallhack kodu, oyuncuları silüet olarak göstermiyor. Onları bir kutu ile sarıyor. Bu da daha önceden Counter-Strike: Global Offensive’de duvar hilesi kullanmış oyuncuların yeni görünüme alışması gerektiği anlamına geliyor.
Silüet görünümünün haricinde herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Oyuncuları çevreleyen kutuları duvarın arasından görebiliyorsunuz. Bu da onların yerini belirlemenizi kolaylaştırıyor.
CS2 Wallhack Kodu Nasıl Kullanılır?
Counter-Strike 2’de wallhack kodunu kullanmak için tek yapmanız gereken geliştirici konsolunu açıp duvar arkasını görme hilesinin kodunu girmektir. Normalde hileleri kullanmadan önce “sv_cheats 1” kodunu girmeniz gerekir ancak bunu yukarıda yer alan kodda zaten verdiğimiz için ayrıca girmenize gerek yoktur.
Geliştirici konsolunu açmak için Escape tuşunun altında yer alan é tuşunu kullanabilirsiniz ancak bundan önce geliştirici konsolunun etkinleştirildiğinden emin olun:
- Oyunu açın.
- Ayarlara gidin.
- Oyun bölümünden “Geliştirici konsolunu etkinleştir (~)” seçeneğini işaretleyin.
Bu adımların uygulanmaması hâlinde é tuşuna ne kadar basarsanız basın, wallhack kodunu girmeniz gereken konsol açılmayacaktır. Yukarıdaki adımlardan sonra ise duvar hilesini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.








Yorum Yap