CS2 FPS Arttırma Yöntemleri

CS2 FPS arttırma yöntemlerine mi ihtiyacınız var? Bu rehber, oyunda mümkün olduğunca yüksek FPS almanızı sağlayacaktır.

CS2 FPS Arttırma Yöntemleri

Counter-Strike 2, serinin bir önceki oyunu olan Counter-Strike: Global Offensive oyununa kıyasla grafik anlamında oldukça gelişmiştir. Bu, CS: GO’yu donma ya da kasma gibi sorunlar olmadan oynayabilen oyuncuların CS2’de oyunun ani FPS düşüşü gibi nedenlerle takılmasına neden oluyor. Bu nedenle pek çok oyuncu CS2 FPS arttırma yöntemlerine ihtiyaç duyuyor.

Siz de eğer Counter-Strike 2’yi donma, kasma, takılma gibi sorunlar olmadan oynayamıyorsanız merak etmeyin, bu rehberde yer alan yöntemleri uyguladıktan sonra FPS’te önemli bir artış olduğunu göreceksiniz.

CS2 FPS Arttırma Yolları

Counter-Strike 2’de daha yüksek FPS almak için yukarıda yer alan yöntemlere başvurabilirsiniz. Bunları uyguladıktan sonra FPS’te önemli ölçüde artış olacaktır.

Güç Modunu Değiştirme

Windows’ta oyun oynayacaksanız güç modunu en iyi performans olarak seçmenizde fayda var. Güç verimliliğini seçerseniz öncelik güç tasarrufu olacağından dolayı Counter-Strike 2’de de kötü bir performans alacaksınızdır.

Bunu değiştirmek için Windows + I tuşlarına basarak ayarları açın. Daha sonra “Sistem” bölümüne girin. “Güç ve pil” seçeneğine tıklayın. Ardından güç modunu “En iyi performans” olarak değiştirin. Değişikliği yaptıktan sonra pencereyi kapatın ve diğer adıma geçin.

Görüntü Modunu Tam Ekrana Alma

Özellikle birinci şahıs nişancı oyunlarını pencere modunda oynamamak gerekiyor. Oyunu eğer pencere modunda oynuyorsanız ayarlardan “Görüntü” kısmına gelin ve görüntü modunu “Tam Ekran” olarak değiştirin.

Gelişmiş Görüntü Ayarlarını Düzenleme

Counter-Strike 2’de yüksek FPS almak için gelişmiş görüntü ayarları kısmında birkaç düzenleme yapmanız gerekiyor. Gelişmiş görüntü ayarlarınızın şu şekilde olduğundan emin olun:

Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapatma

Arka planda özellikle çalışması için çok fazla kaynak kullanması gereken uygulamaları geçici olarak devre dışı bırakın. Bu uygulamalar, aşırı kaynak tüketerek Counter-Strike 2’de kötü performans almanıza neden olabilir.

Exit mobile version