CS2 Botları Atma Nasıl Yapılır?

CS2 botları atma koduna mı ihtiyacınız var? Oyundaki tüm botları atmanızı ve eklemenizi sağlayacak kodları paylaştık.

CS2 Botları Atma Nasıl Yapılır?

Counter-Strike 2 (CS2) hem insanlara hem botlara karşı oynayabileceğiniz birinci şahıs türüne sahip bir video oyunudur. Oyuna yeni başlayanlar, daha önce hiç Counter-Strike serisinden herhangi bir oyun oynamayanlar botlarla oynamayı tercih eder ancak bu oyunculara bazen CS2 botları atma kodu gerekebilir.

Oyundan botları çıkarma kodu özellikle oyundaki silahları test etmek istediğiniz zamanlar için son derece önemli olabilir ama oyuna yeni başladığınızdan ve henüz botları yönetmenizi sağlayacak kodlar hakkında bilginiz olmadığından kendinizi bunu nasıl yapacağınızı araştırırken bulabilirsiniz.

Bu rehberde Counter-Strike 2’de botları oyundan atmak ve onları yeniden eklemek için kullanabileceğiniz kodları sizinle paylaşacağız. Ayrıca botları yönetmenize yardımcı olacak birkaç önemli kodu da sıralayacağız.

CS2 Botları Atma Kodu Nedir?

Counter-Strike 2’de botları oyundan atma kodu bot_kick şeklindedir. Bu kodu botlar oyundayken geliştirici konsolunu açıp girmeniz gerekiyor. Konsolu açmak için kullanılan varsayılan tuş Escape tuşunun altındaki é tuşudur.

Bot_kick komutunu kullanmanın yolları şu şekildedir:

CS2’de Atılan Botlar Nasıl Yeniden Eklenir?

Bot_kick komutunu kullandıktan sonra oyundan tüm botları çıkarırsanız oyunu yeniden kurmanıza gerek yok, konsola yeniden bir komut girerek çıkardığınız botları oyuna yeniden ekleyebilirsiniz.

CS2’de bot eklemek için şu komutları kullanabilirsiniz:

İşinize Yarayabilecek Diğer Bot Kodları

Counter-Strike 2 oyununda kendinizi geliştirmenin en iyi yollarından biri, botlarla çalışmaktır. Bunun için öncelikle işinize yarayabilecek bot kodlarını bildiğinizden emin olun:

Exit mobile version