CS GO Sınırsız Mermi Kodu Nedir?

CS GO sınırsız mermi kodu ile antrenmanlarınızı daha sorunsuz hâle getirmeye ne dersiniz? Bu adımları takip ederek kodu kullanabilirsiniz.

CS GO sınırsız mermi kodu ile silahları deneme sürecindeki can sıkıcı durumdan kurtulmak istemez misiniz? Antrenmanda sınırsız paranızın olması sizin için harika bir avantajdır. Peki, satın aldığınız silahları farklı senaryolar üzerinde denemek istediğinizde merminiz biterse ne olur?

İster botlara karşı oynayın ister özel bir sunucu kurmuş olun, R (Reload) tuşuna basmadan Counter Strike: Global Offensive’de sürekli ateş etme kodunu kullanarak ikide bir şarjör değiştirme sorununa son verebilirsiniz.

CS GO Sınırsız Mermi Kodu Nedir? Nereye Yazılır?

CS GO Sınırsız Mermi Kodu Nedir? Nereye Yazılır?

Counter Strike: Global Offensive’da sınırsız şarjör veya mermi hilesini etkinleştirmek için öncelikle konsolu etkinleştirmeniz gerekiyor. Konsolu nasıl etkinleştirip açacağınızı öğrenmek için CS: GO konsol açma adımlarını takip edebilirsiniz.

Konsolu etkinleştirdikten sonra yeni bir oyuna girin. “é” tuşuna basıp konsolu açın. Konsol açılmazsa oyunun ayarlarından “Klavye ve Fare” bölümüne girin. “sv_cheats 1” yazıp enter tuşuna basın. Bu kod, sınırsız şarjör, mermi ve benzeri hileleri yapmanızı sağlar.

Bu kodu yazdıktan sonra “sv_infinite_ammo 1” yazın ve enter tuşuna basın. Bu kod ise ateş etseniz bile merminin kullanılmaya devam edilmesine olanak tanır. Başka bir deyişle ateş edersiniz ama merminiz silahta kalmaya devam eder.

Merminin gitmesini ancak şarjör değişiminde geri gelmesini istiyorsanız “sv_infinite_ammo 2” yazıp enter tuşuna basın. Bu, size sınırsız şarjör verir. Şarjör boşaldığında değişime gidilir fakat şarjörde eksilme meydana gelmez. Merminiz bitmeden de “R” tuşuna basarak şarjörü değiştirebilirsiniz. Bu kullanabileceğiniz mermi sayısını arttırır.

Bu yazıda Counter Strike: Global Offensive’de sonsuz mermi, şarjör ve cephane almak için kullanmanız gereken kodu ve bu kodun nereye yazılacağını açıkladık. Kafanıza takılan bir soru olursa bunu yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version