CS GO Parlaklık Kodu Nedir? Kaç Olmalıdır?

CS GO parlaklık kodu ihtiyacı olan oyuncular, parlaklığı nasıl değiştireceğinizi ve ideal parlaklık oranını bu rehberden öğrenebilirsiniz.

CS GO Parlaklık Kodu Nedir?

CS GO parlaklık kodu özellikle oyunda karanlık yerleri aydınlatmak isteyen, oyunun yeterince aydınlık olmamasından ötürü düşmanları görmekte zorlanan oyuncular tarafından merak ediliyor.

Counter-Strike: Global Offensive gibi bir video oyununda düşmanın ne zaman ve nereden geleceğini bilemezsiniz, her an tetikte olmanız gerekir ama düşük parlaklıkta oynuyorsanız önünüze çıkan bir düşmanı bile göremeyebilirsiniz. Bu nedenden ötürü video oyununu en iyi parlaklıkta oynamanız gerekir.

Bu rehberde K/D oranınızın sizi tatmin edecek parlaklık ayarını nasıl yapacağınız ve ideal parlaklık oranının ne olduğu da dahil olmak üzere aklınıza takılabilecek tüm sorulara cevap vereceğiz.

CS GO Parlaklık Kodu Nedir?

Oyunda parlaklığı değiştirmek için “brightness” kodu kullanılır. Counter-Strike: Global Offensive parlaklığını değiştirmek için öncelikle CS GO konsolunu açma adımlarını takip ederek konsolu nasıl açacağınızı öğrenin. Daha sonra konsola “brightness” yazıp boşluk bırakın ve istediğiniz parlaklık oranını yazın.

Counter-Strike: Global Offensive için varsayılan parlaklık değeri eğer oyunu sizin için yeterince parlak hâle getirmiyorsa kendi gözlerinize göre bir oran belirleyerek parlaklık oranını değiştirebilirsiniz.

CS GO’da Parlaklık Oranı Kaç Olmalıdır?

Bu oyunda başarılı olmak için sadece nişan almakta iyi olmanız yeterli değildir. Oyunda gözden geçirmenizi gerektiren birçok ayar vardır ve bunların üzerinde yeterince durmazsanız ne yazık ki beklediğiniz performansa hiçbir zaman sahip olamayabilirsiniz.

CS GO oynarken oyunu sizin için daha avantajlı hâle getirmek için yoğunlaşmanız gereken kısımlara yeterince iyi ağırlık verdiğinizden emin olmalısınız. Bu kısımlardan biri elbette ki parlaklıktır.

Bu oyun için parlaklık son derece önemlidir ve tamamen sizin görüşünüze göre yüksek olması önerilir. Parlaklık, düşmanları rahat bir şekilde göreceğiniz kadar yüksek hâle getirmelidir. Bu özellikle karanlık yerler için geçerlidir. Takdir edersiniz ki böyle oyunlarda karanlık alanlarda beklenmedik düşmanlar saklandığı yerden çıkıp sizi hazin sonla baş başa bırakabilir.

Parlaklık ayarları, oyunun görüntü ayarlarından ayarlanabileceği gibi, direkt konsoldan da ayarlanabilir. Yukarıda yer alan adımları takip ederseniz konsolu kullanarak nasıl parlaklığı arttırabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu adımlar uygulaması en kolay adımlardır ve sizi kısa sürede sonuca götürecektir.

Exit mobile version