CS GO Hızlı Level Kasma ve Rank Atlama

CS GO hızlı level kasma ve rank atlama nasıl yapılır? Sizi oldukça kısa sürede ilerletecek en iyi taktikleri bir listede topladık.

CS GO hızlı level kasma ve rank atlama yöntemleri için uzun ve derin bir arayışın içinde misiniz? Sizin için hazırlamış olduğumuz bu rehberde yer verdiğimiz püf noktalara dikkat ederseniz arayışınıza artık bir son verebilirsiniz.

Counter Strike: Global Offensive’ı çok oynanan oyun yapan özelliklerden biri, oyunun rekabetçi yapısıdır. Oyuncular oyunda ne kadar sağlam olduğunu göstermek için çaba sarf etmeye devam ettikçe CS: GO’nun toplam oyuncu sayısı da buna paralel olarak artıyor.

Tabii ki oyuncu sayısı arttıkça diğer oyuncular ile rekabet etmek de zorlaşıyor. Bu da oyuncuları CS GO’da hızlı rank atlama taktiklerine yönlendiriyor. Sizin için bir arada topladığımız taktikleri uygulayarak siz de oyunda hızlıca yükselebilir, diğer oyunculardan farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

CS GO Hızlı Level Kasma ve Rank Atlama Taktikleri

CS GO Hızlı Level Kasma ve Rank Atlama Taktikleri

Counter Strike: Global Offensive’ı yeni oynamaya başladıysanız sıralamaya girebilmek için öncelikle birkaç saatinizi oyuna ayırmanız gerekiyor. Oyunun rekabetçi dünyasına dahil olmak için 10 oyun kazanmanız gerekiyor.

10 oyun kazandıktan sonra sıralamaya girmiş olacaksınız. Bu noktadan itibaren üzerinizdeki sınırlamalar kalkıyor ve istediğiniz kadar maça girebiliyorsunuz.

Her maçın sonucuna göre oyundaki sıralamanızı değiştirecektir. Bu ya daha düşük bir sıralamaya gerileyeceğiniz ya da daha yüksek bir sıralamaya yerleştirileceğiniz anlamına geliyor. Bunun tam olarak nasıl çalıştığı hakkında bir bilgi paylaşılmış değil ancak oyunda level atlamanın en iyi yolu, takım hâlinde çalışmak ve maçları kazanmaktır.

Oyunda belirli bir sıralamaya yükselmek için kazanmanız gereken belirli bir maç sayısı yoktur. Oyunda her şey kime karşı mücadele verdiğinize bağlıdır.

Sizden çok yüksek bir sıralamaya sahip takım ile karşı karşıya gelir ve bu takımı yenerseniz daha çok puan alırsınız fakat daha düşük sıralamaya sahip takımı yenerseniz diğer takımı yendiğinizde alacağınız puandan daha az bir puan alırsınız.

Oyunda yükselmek için mümkün olduğunca çok maç kazanmaya çalışın. Hızlı yükselmek için sizinle denk ya da sizden daha düşük sıralamaya sahip oyuncular ile maçlara girmeyi bırakın ve hedefinize daha yüksek sıralamalı oyuncuları yerleştirin.

Exit mobile version