CS GO Güven Faktörü Yükseltme Nasıl Yapılır?

CS GO güven faktörü yükseltme yöntemleri arayışında mısınız? Güvenilirlik puanınızı arttıracak birbirinden etkili yöntemleri listeledik.

CS GO güven faktörü ile oyuncuları 2017 yılının sonlarına doğru tanışmıştır. Bu sistem artık oyunun oldukça önemli ve vazgeçilmez bir parçasıdır. Sistem temelde oyuncuların huzurlu bir oyun ortamına sahip olmasını sağlıyor.

Counter Strike: Global Offensive oyuncuları, bu sistem ile kötü oyunculardan uzak durarak iyi bir deneyim elde edebiliyor. Analiz sürecinde oyuncuların davranışı gözlemleniyor, Steam hesabı sıkı bir şekilde takip ediliyor. Oyuncunun oyunu oynayarak ne kadar zaman geçirdiği de dahil olmak üzere birçok faktör dikkate alınıyor.

Bu analizin sonucunda güven faktörünün yüksek mi yoksa düşük mü olacağını belirleyen bir puan veriliyor. Her oyuncunun puanı değişiklik gösteriyor.

CS: GO’da (Counter Strike: Global Offensive) güven faktörü iyileştirme nasıl yapılır diye merak ediyorsanız sizin için harika önerilerimiz var. Bu önerilere geçmeden önce CS: GO’da güven faktörü öğrenmenin adımlarını paylaşalım.

CS GO Güven Faktörü Öğrenme Adımları Neler?

CS GO Güven Faktörü Yükseltme Yöntemleri Neler?

CS GO Güven Faktörü Yükseltme Yöntemleri Neler?

Güven Faktörü Nasıl Çalışıyor?

Güven faktörünün çalışma biçimi, sistemin manipüle edilmemesi için geliştiriciler tarafından gizli tutuluyor. Yine de sistem temelde güven faktörü aynı seviyede olan oyuncuları eşleştiriyor. Huzursuzluk çıkaran, diğer oyuncuları rahatsız eden oyuncular kendileri gibi oyuncularla eşleştirilirken normal oyuncular da kendileri gibi normal oyuncularla eşleştiriliyor.

Oyunculara göre sistem sadece oyunla sınırlı olarak çalışmıyor. Yüksek güven faktörüne sahip olmanın yolu, Steam topluluğunun iyi bir parçası olmaktan da geçiyor.

Yeni oyuncular hemen belirli bir seviyeye yerleştirilmiyor. Oyuna yeni başlayan kişilerin bir seviyeye yerleştirilmesi için ilk analiz sürecinin başarılı bir şekilde sona ermesi gerekiyor.

Exit mobile version