CS Go Fps Arttırma Nasıl Yapılır?

CS Go FPS gösterme kodu özellikle her oyuncu tarafından kullanılan bir koddur. CS Go Fps Arttırma Nasıl Yapılır?

CS Go FPS gösterme kodu özellikle her oyuncu tarafından kullanılan bir koddur. Bu kodu kullanmak kısacası oyun içinde birçok fayda sağlıyor. Üstelik oyuncular fps gösterme kodlarını aktif ederek aldığı değerleri görebiliyor. CS Go Fps Arttırma Nasıl Yapılır?

Cs Go fps gösterme kodlarını kullanarak, oyun içinde alınan fps değerlerinizi görebilirsiniz. Oyunun akıcı olması için fps değerlerinin önemi oldukça büyüktür

CS Go FPS Gösterme Kodu Nedir?

CS Go oyununda yer alan, özellikle oyuncular için belirlenmiş birçok özel kod bulunuyor. FPS gösterme kodu özellikle oyun içinde alınan değerleri anlık olarak ekrana çıkarıyor. Kodun aktif edilmesi durumunda bununla birlikte ekrana gelen değerlerle alınan fps değerleri ortaya çıkıyor.

Cs Go fps kodları kolay bir şekilde aktif edilerek, oyuncular aldığı fps değerlerini görebiliyor. Fps değerleri, özellikle bilgisayarının performansıyla alakalı değerlerdir. Bundan dolayı FPS’nin yüksek olması oyunun daha iyi oynanmasını sağlar.

Cs Go FPS Arttırma Ve Azaltma Kodları (Console)

Cs Go oyunu özellikle bir fps oyunudur. Fps değerlerinizin yüksek olması üstelik oyun grafiklerinin daha iyi olmasını sağlar. Tamamen bilgisayar özelliklerine göre değişen bu FPS değerleri oyun içinde fps koduyla öğreniliyor. Üstelik Console kodlarını kullanarak birçok oyun özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Öncelikle konsol bölümünün açılması gerekiyor. Esc tuşu altında yer alan “é” tuşuna basılarak console açılır. Açılan console ekranına +graph komutunu veya cl_showfps 1 yazarsanız, oyun ekranında değerler belirecektir. Bu değerler oyun içinde alınan anlık fps değerleridir.

Fps değerleri bu ekran üzerinden kontrol edilerek oyun içinde sorun yaşayıp yaşamadığınızı öğrenebiliyorsunuz. Oyunculara fps değerlerini göstermek adına oluşturulmuş bir koddur. Her oyuncu bu kodu kolay bir şekilde kullanarak, aldığı fps değerlerini görebilir ve oyun içinde aldığı performans hakkında bilgi sahibi olur.

Cs Go FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Oyun içi ayarları düzeltin
Evrensel Gölge Kalitesi: Düşük / Çok Düşük
Model / Doku Detayı: Düşük
Efekt Detayı: Düşük
Shader Detayı: Düşük
Çoklu CPU Kullanımı: Etkin
Keskinliği Yumuşatma Modu: Yok
FXAA Keskinliği Yumuşatma: Devre Dışı
Doku Filtreleme Modu: İki Doğrusal Süzme
Dikey Eşitleme: Devre Dışı
Hareket İzi: Devre Dışı

Başlangıç ayarlarını değiştirin

Kodlar:

-novid -tickrate 128 -high -threads (Parantez işaretleri olmadan CPU çekirdek sayısını yazın) +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq (Parantez işaretleri olmadan monitör yenileme hızını yazın) -refresh (Parantez işaretleri olmadan monitör yenileme hızını yazın) +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy

NVIDIA veya AMD sürücülerinde ayarları değiştirin
Yapılacak Ayarlar:

1-) Eşyönsüz Süzme: Kapalı
2-) Kenar Yumuşatma – Gama Düzeltme: Kapalı
3-) Önceden oluşturulan maksimum kare sayısı: 1
4-) Güç yönetimi modu: Maksimum performansı tercih et
5-) Üçlü ara bellekleme: Açık
6-) Düşey senkronizasyon: Kapalı
7-) Bağlantılı optimizasyon: Açık
😎 Doku Süzme – Kalite: Yüksek Performans
9-) Doku Süzme – Negatif LOD tercihi: Engelle
10-) Doku Süzme – Trilineer optimizasyon: Kapalı
11-) Doku Süzme – Eşyönsüz örnek optimizasyonu: Kapalı

AMD Radeon Settings de NVIDIA Denetim Masası ile aynı şekilde açılabiliyor. AMD Radeon Settings açıldıktan sonra üst menüden Oyun kısmına gelin ve Counter-Strike: Global Offensive’in simgesinin üzerine tıklayın. Açılan pencerede yapabileceğiniz birçok ayar var.

Yapılacak Ayarlar:

Dikey Yenileme için Bekle: Kapalı
Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyon: Devre Dışı
Örtüşme Önleme: Uygulama Ayarlarını Kullan
Yönbağımlı Filtreleme: Devre Dışı
Doku Filtreleme Kalitesi: Performans
Yüzey Biçim Optimizasyonu: Açık
OpenGL Üçlü Arabelleğe Alma: Devre Dışı

Ekran kartınıza hız aşırtma (Overclock) uygulayın

CS GO Grafik Ayarları Ne Olmalı?

1024×768 75 Hz – CS:GO için tavsiye ettiğimiz ekran çözünürlüğüdür. 800×600 75 Hz – CS 1.5 ve 1.6’da tavsiye ettiğimiz ekran çözünürlüğüdür. Son olarak 1280×1024 75 Hz – Bu çözünürlük çok fazla yatay olduğundan hedefi vurabilmeniz daha zordur.

CS GO Kod Yazma Yerini Nasıl Açarız?

Ayarlar kısmından “oyun içi ayarlarına” tıklayın. Oyun içi ayarlar kısmına geldiğinizde sekmeyi “geliştirici konsolunu etkinleştir” seçeneğini görünene kadar sekmeyi aşağı kaydırın. “Geliştirici konsolu(Komut konsolu) etkinleştir” seçeneğini gördüğünüzde ise evet olarak seçin ve ardından uygula butonuna basın

Counter Strike fps Kaç Olmalı?

Eğer bir tık üst bir sisteme sahipseniz 50-65 FPS civarlarında bir oyun deneyimi yaşacağınız anlamına geliyor.

CS GO FPS nasıl açarız?

2CS:GO FPS Kodu ile Gösterme

“net_graph 3” kodunu konsola yazarak etkinleştirebilirsiniz, oyunda alt orta kısımda FPS’inizi ve pinginizi görebilirsiniz.

CS GO Config Ayarları Nasıl Olur?

CFG Nasıl aktif olur? Çok kolay! Counter Strike: Global Offensive adlı oyunumuzu açıyoruz. Klavyenizin en solunda ki ESC tuşunun altında ki é tuşuna tıkladığınızda karşınıza Oyun Konsolu açılacaktır. Oraya “exec cfgismi.cfg” yazıp Enter tuşuna tıklıyoruz.

CS GO Nasıl Daha Hızlı Olur?

Sol kısımda yer alan ‘3D ayar yönetimi’ sekmesine girin. …
Söz konusu sekmede birden çok ekran GPU hızlandırma seçeneğini tek ekran performans moduna getirin.
Doku süzme ve kaliteyi yüksek performans olarak ayarlayın.
Güç yönetimini de uyarlamalı olarak ayarlayın.

 

Exit mobile version