CS GO Benzeri Oyunlar Neler?

Farklı oyunlara mı yönelmek istiyorsunuz? CS GO benzeri oyunlar, bu isteğinize karşılık olabilir. Sizin için en iyi alternatifleri sıraladık.

Sürekli olarak Counter Strike: Global Offensive oynarsanız CS GO benzeri oyunlar arayışına girmek kaçınılmaz hâle gelebilir. Bazı oyuncular, video oyununu çok oynamak gibi nedenlerden ötürü yeni ama çok da farklı olmayan oyunlara yönelmek isteyebiliyor.

Bunun haricinde daha farklı bir şeyler oynamak istiyor olabilirsiniz. CS GO gibi oyunları ne amaçla arıyor olursanız olun, listemizdeki oyunların büyük bir kısmını seveceksinizdir.

CS GO Benzeri Oyunlar Listesi

CS GO tarzı oyunları topladığımız listemizde toplamda 10 oyun bulunuyor. Bu oyunlar Valorant, Zula, Overwatch, Tom Clancy’s Rainbow Six, Warface, Squad, Dirty Bomb gibi oyunlardan oluşuyor. Dilerseniz bu oyunlara kısaca bir göz atalım.

1. Valorant

Valorant, League of Legends’ın arkasındaki isim Riot Games’in geliştirmiş olduğu bir oyundur. Oyun tarz olarak şimdiye kadar piyasaya sürülmüş çoğu oyundan farklıdır.

Valorant

Counter Strike ve League of Legends’ın bir karışımı olduğu çok sık dile getirilir. Bunun sebebi, League of Legends’taki gibi özel yeteneklere sahip olmamız ve Counter Strike’ta olduğu gibi silahımıza ve refleksimize güvenmemizdir.

2. Zula

Zula, Türk yapımı bir fps oyunudur. Karakterlerden haritalara kadar hemen hemen her yerde bir Türk oyunu olduğunu çok net bir şekilde göz önüne koyuyor. Zula’nın sistem gereksinimlerine, haritalarına, karakterlerine ve çok daha fazlasına değindiğimiz yazımıza göz atabilirsiniz.

3. Overwatch

Overwatch tıpkı Counter Strike gibi takımların karşı karşıya geldiği bir fps oyunudur. Counter Strike size tekdüze gelmeye başlamışsa bir de Overwatch’un sunduğu eğlenceli modlara göz atın.

4. Tom Clancy’s Rainbow Six

Tom Clancys Rainbow Six Siege, tuzaklar kurabileceğiniz, düşmanı büyük bir şaşkınlığın içine sürükleyebileceğiniz harika bir taktik fps oyunudur. Gerçek bir operasyon deneyimine sahip olmak için Tom Clancy’s Rainbow Six’i mutlaka deneyin.

5. Squad

Squad, Counter Strike: Global Offensive gibi takım çalışması ile düşman takımı yenebileceğiniz bir oyundur. CS: GO’nun aksine oldukça kalabalık bir şekilde oynanıyor. Oyunda ayrıca araç da sürebiliyorsunuz.

6. Warface

Warface, CS: GO’da olduğu gibi 2 takımın karşı karşıya gelip çatıştığı bir oyundur. Her takımda 8 oyuncu vardır. Oyunda çeşitli sınıflar bulunuyor. Örneğin bir sınıf mayın yerleştirebilirken bir sınıf takımındakileri iyileştirebiliyor.

7. Dirty Bomb

Oyunda iki takım bulunuyor. Counter-Strike: Global Offensive’da tek başına da olsanız hayatta kalabilirsiniz ama bu oyunda takımla birlikte hareket etmek bir zorunluluktur. Eğer tek başınıza hareket ederseniz kuvvetle muhtemel ölürsünüz.

8. Team Fortress 2

Team Fortress 2, kırmızı ve mavi takımın birbirine karşı mücadele verdiği bir oyundur. Oyunda farklı farklı sınıflar bulunuyor. Her sınıf kendine özgü yeteneğine sahiptir.

9. Black Squad

Black Squad, harita ve oyun modu bakımından oldukça zengin bir oyundur. Oyunda silahları özelleştirmeniz için çok sayıda seçeneğiniz bulunuyor. Ayrıca oyuncular kendi modlarını da geliştirebiliyor.

10. Insurgency: Sandstorm

Insurgency Sandstorm’da silahlar gerçek hayattaki fizik kurallarına bağlıdır. Aslına bakacak olursanız oyunun gerçekliğe olan bağlılığı sadece silahlarda geçerli değildir.

Animasyonlardan tutun da grafiklere kadar hemen hemen her noktadaki ayrıntı, geliştiricilerin oyunculara gerçekçi bir oyun oynama deneyimi sunmak için ne kadar uğraştığını gösteriyor.

Exit mobile version