CS GO Bekleme Süresi Kaldırma

CS GO bekleme süresi kaldırma adımlarını takip edin, round başında artık ne sizin ne diğer oyuncuların beklemesine gerek kalsın.

CS GO Bekleme Süresi Kaldırma

CS GO bekleme süresi kaldırma kodu ile bazen çok sinir bozucu olabilen bekleme sürecine son vermeye ne dersiniz? Gerek Counter Strike 1.6 gerek Counter Strike: Global Offensive oyunlarında oyuncuların round başında bir süre beklemesi gerekir.

Bu süre bir hazırlık sürecidir. Oyuncular bekledikleri süre zarfında round boyunca kullanmak istediği ve parasının karşıladığı silahları ve kitleri satın alır. Bunun yanı sıra takımın lideri kimin nereye gideceğine karar verir ya da oyuncuların kendileri gidecekleri yeri belirler. Kısacası bu süreç bir planlama aşaması olarak da nitelendirilebilir.

Tabii ki takım maçlarına katılmıyorsanız, botlara karşı oynuyorsanız bu süre sizin için gereksiz olabilir. Bunu değiştirmek her zaman sizin elinizdedir. Counter Strike: Global Offensive bekleme süresini kaldırmak ya da değiştirmek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

CS GO Bekleme Süresi Kaldırma Adımları

Round başında eğer beklemek istemiyorsanız “mp_freezetime 0” kodunu kullanabilirsiniz. Amacınız süreyi oyunun başında beklenmesi gereken süreyi tamamen kaldırmak değil de bu süreyi değiştirmek ise “mp_freezetime” kodunu yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve yeni süreyi belirtin.

Round süresi eğer çok uzun geliyorsa “mp_roundtime 2” yazarak round süresini 2 dakika yapabilirsiniz. Burada 2 yerine ne yazarsanız bekleme süresi de o olur. Round süresini kaldırmak için “mp_roundtime 0” yazabilirsiniz.

Raunt süresi kalksa bile raundun bitmesine neden olan faaliyetlerin gerçekleştirilmesi hâlinde bir sonraki raunda geçileceğini unutmayın. Buna örnek olarak karşı takımdaki bütün oyuncuların etkisiz hâle getirilmesi verilebilir. Bu senaryo gerçekleştiğinde doğal olarak bir sonraki raunt başlayacaktır.

Counter Strike: Global Offensive’de bekleme süresini kaldırmaktan kastınız eğer ceza süresi ise bunu kaldırmanın mümkün olmadığını bilmelisiniz. Böyle bir durumda beklemekten başka bir çareniz bulunmuyor. Bu soruna kesin bir çözüm arıyorsanız mevcut hesaptan vazgeçip yeni bir hesap açmayı düşünebilirsiniz.

Exit mobile version