CS GO Ağına Bağlanılıyor Hatası Nasıl Çözülür?

CS GO ağına bağlanılıyor hatası nasıl düzeltilir? İşte FPS oyununda meydana gelen sorunu çözebilmenizi sağlayan yöntemler!

CS GO ağına bağlanılıyor hatasının çözümü için hangi adımları uygulamak gerekmektedir? Hazırladığımız makalede yer alan yöntemler sayesinde söz konusu sorunu çözebilirsiniz. Böylece popüler FPS oyununu oynamaya devam edebilirsiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (CS GO), 2012 yılının ağustos ayında çıktı. Kısa sürede çok büyük popülerliğe sahip olmayı başaran video oyununda bazen bazı problemler ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunlar arasında CS GO ağına bağlanıyor hatası da bulunmaktadır.

Can sıkıcı sorunu çözebilmek için uygulanabilecek birtakım yöntemler yer almaktadır. Aşağıda bulunan yöntemler, söz konusu problemin düzelmesine yardımcı olabilir. Bu nedenle yöntemleri uygulayabilirsiniz.

CS GO Ağına Bağlanılıyor Hatasının Çözüm Yolları Neler?

Dünya genelinde çok fazla sayıda oyuncu tarafından oynanan FPS oyununda ağ hatası ile karşılaştıysanız yukarıdaki 5 yöntemi uygulayabilirsiniz. Bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını aşağıda ayrıntılı bir şekilde açıkladık.

CS GO Ağına Bağlanılıyor-1

1. CS GO Sunucu Durumunu Kontrol Edin

Ağ hatası ile karşılaştığınızda Counter-Strike: Global Offensive isimli video oyununun sunucularını kontrol etmeniz gerekmektedir çünkü sorun sizden kaynaklanmayabilir. Sunucuda meydana gelen bir sorun, söz konusu hata ile karşılaşmanıza neden olabilir. Bu nedenle CS GO sunucu durumuna bakın.

2. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin

Valve tarafından yayımlanan popüler FPS oyununda problem meydana geldiyse, internet bağlantınızda bir sorun olabilir. Bu nedenden dolayı internet bağlantınızda bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Eğer internetinizde sorun varsa modemi yeniden başlatın.

3. Anti Virüsü Devre Dışı Bırakın

Sorunun kaynağı, bilgisayarınızda yüklü olan anti virüs programı olabilir. Bu sebepten ötürü anti virüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. Programı kapattıktan sonra video oyununa tekrar giriş yapın. Sorunun düzelip düzelmediğine bakın.

4. Oyun Dosyalarını Doğrulayın

Ağ problemini çözmek için oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsiniz. Steam kütüphanesi üzerinden CS GO’yu bulun ve sağ tıklayın. “Özellikler” seçeneğini seçin. Daha sonra “Yerel Dosyalar” sekmesini açın. “Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula” butonuna bastığınızda işlem tamamlanacaktır.

5 Oyunu Silip Yeniden Yükleyin

Yukarıda bulunan yöntemlerin hiçbiri işe yaramadıysa son çare olarak oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Oyunu silip yeniden yükledikten sonra sorunun düzelip düzelmediğine bakın.

Exit mobile version