CS: GO ve CS 1.6’da Bunny Kodu Nedir?

CS: GO ve CS 1.6'da bunny kodu nedir, bu oyunlda nasıl bunny yapılır? Kodlu ve kodsuz olmak üzere iki farklı şekilde bunny yapmasını öğrenin!

Bunny kodu, Counter Strike: Global Offensive ve Counter Strike 1.6’da farklılık göstermektedir. Bu yazının devamında her iki oyunda da kullanılabilecek kodlara yer verilmiştir. Bu kodların altında ise söz konusu video oyunlarında nasıl bunny yapılabileceğine ilişkin bilgilendirmede bulunulmuştur.

Kodlara geçmeden önce bunny yapmanın oyunculara ne gibi katkısının olduğunu belirtmek gerekiyor. Counter Strike’da bunny yapmanın başlıca avantajları şu şekilde sıralanabilir:

CS Bunny Kodu - 1

CS: GO Bunny Kodu Nedir, Bunny Nasıl Yapılır?

Counter Strike: Global Offensive‘da bunny etkinleştirme kodu, “sv_enablebunnyhopping 1” şeklindedir. Bunu yazmadan önce oyun ayarlarından geliştirici konsolunu etkinleştirmeniz ve konsola “sv_cheats 1” yazmanız gerekiyor.

Bu adımları tamamladıktan sonra konsola “sv_enablebunnyhopping 1” kodunu yazarak bunny yapmanın önündeki bütün engelleri kaldırabilirsiniz.

Counter Strike: Global Offensive’da bunny yapmak için “space” tuşuna basılı tutmanız ve bunu yaparken de yön tuşlarını (A ve D) kullanmanız gerekir.

CS 1.6’da Bunny Kodu Çalıştırma

Counter Strike 1.6’da eğer bütün eğlence paketlerinin kurulu olduğu bir sunucuda bunny yapmayacaksanız, kendi açtığınız bir sunucuda bunny yapacaksanız öncelikle plugin indirmeniz gerekiyor.

Bunny yapabilmek için öncelikle amxmodx eklentisini indirip kurun. Bunun ardından “Bunnyhop” pluginini indirin ve “amxmodx/plugins” klasörüne ilgili eklentiyi sürükleyip bırakın. Oyuna girdikten sonra sunucunuzu açın ve oyuna girin.

Sunucunuza girdikten sonra konsolu açın ve “amx_cvar bh_enabled 1” ve “amx_cvar bh_autojump 1” kodlarını yapıştırın. Bu işlemin ardından bunny etkin hale gelecek ve bütün oyuncular bunny yapabilecektir. Eğer kapatmak isterseniz “1” sayısını “0” olarak değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Yukarıdaki işlemin haricinde farenizin tekerleğini kullanarak da bunny yapabilmeniz mümkündür ancak bunun için tekerleğinizin hafif ve narin olması büyük önem taşımaktadır. Bu, sizin daha başarılı bunny yapmanızı sağlayacaktır.

Exit mobile version